20 juni 2011

Tillbaka i verkligheten..

Ooops... tiden går... Man kan tro att jag svävat väääldigt länge uppe i det blå...men det var ett tag sen jag landade med fötterna på jorden igen faktiskt. Nu är det full rulle i verkligheten som gäller igen:)

Jag kan ju säga att jag inte ofta ser världen från den här vinkeln i vanliga fall direkt;)
Härhemma känns det som slöseri med tid att inta ryggläge i solen, då ligger jag hellre o kryper i rabatterna;) Men jag vande mej fort därnere och hädanefter ska jag ska bli bättre på att studera världen från just den här vinkeln då o då har jag bestämt:) Riktigt niiice:))))

Klaaaart turkost vatten oxå... looovely:)


OCH ett paradis för den "stengalna";))) Det kostade en del extra att frakta hem väskan;))) Men det var värt varenda öre:) Ljuuuuvliga stenar:)


Fast...badkrukor simmar liiiiite hellre i poolen;)))


Iallafall, en skön känsla att bli riktigt bortskämd i flera veckor... Jag kan inte minnas att jag hittat min säng bäddad såhär hemma iallafall;))


Trevligare än att hitta sin handduk på en krok tycker jag...
Looove...ett hjärta...o blommor... kan det bli bättre;)))


Det här lilla trädet föll mitt hjärta för... Vackert, charmigt o lite "tufft"... undrar om det skulle trivas i min växtzon;) Tviiiiivlar på det... Men jaaaag skulle trivas i det trädets växtzon däremot:))) Sååå...kanske man skulle flytta på sej...?! Ingen omöjlig idé:)))


Fast... att komma hem sen...o träffa sina darlingar.... o få den här söta stenen av sina små hjärtan...det är ju just...- Lycka:) Såååå, kanske jag stannar på nordligare breddgreder ändå)
Jag låter den fina Lycka-stenen ligga bland mina resestenar... tycker den ligger bra där:)


Räknar ner nu....bara nåååågra timmar kvar tills den är här...semestern:))) Tänker inviga den med jordgubbar o trevligt sällskap;)))
Önskar en helt looovely sommar till er som tittar in hos mej:)
Mitt liv tillbringas just nu mest ute i trädgården...och därifrån kommer alldeles snart nästa lilla blogginlägg;) Tro det eller ej;)

Iallafall så önskar jag en ljuuuuvlig sommar till just DEJ!!!