26 mars 2009

Gästtoalett

Hit går våra nödiga gäster, till vår romantiska "lilltoa" som vi kallar den. Inredningen är snickrad av min käre pappa efter mina önskemål när vi byggde huset 2002.
Tapeten är sockersöt med sina rosor och även då ville jag ha pärlspont i hall, toa och kök men jag var inne i en beige period då. Jag tycker fortfarande mycket om den. Men smaken ändras och idag skulle jag nog vilja måla om den milt grågröna färgen till vitt. Antar att jag har de som håller med mej!?
SÅ, Idag skulle jag bli väldigt glad om ni kunde tycka till! Vad skulle ni göra, bara måla om väggarna eller måla både väggar o möbler vita? Snälla, snälla- hjälp mej och tyck!
Blandaren älskar jag, den är så vacker och åldras på ett fint sätt!
Söta tvålkoppen är ett 2 kr-fynd från loppis.
Vackra kranar. Eller hur?!
Jag ska visa mer från lilltoan sen, en liten kommod o ett högre skåp o en massa piff.
Till sist vill jag tacka er alla som tittar in till mej! Jag har fått så fina kommentarer också och dom har gett mej chansen att hitta till andra mysiga bloggar. Vilka vackra hem det finns runt om oss!
Ha en skön torsdag och njut av våren i alla dess skepnader! Kram Cilla


9 kommentarer:

 1. Jag skulle måla allt vitt!! Så fint till din rosentapet. Då ska du veta att jag är värsta vittlingen, har ständigt ngt som målas i källaren!
  Ska bli kul och se vad du hittar på.
  Ha en bra torsdag själv
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Jag skulle nog nöjt mig med möblerna (på bilderna ser pärlspononten vit ut). Tapeten är söt men du kanske har tröttnat på den. Börja med möblerna i alla fall och ser hur det blir, det skulle jag gjort.
  Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Tack för titten hos mig! Så fint du har på toa!!! Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vilken underbart gästtoalett....
  TYcker ju att det ser toppen ut som det är men hemma hos mig så skulle jag ta fram penseln och måla det vitt....utom den vackra tapeten...romantiskt och sött....

  TAck för titten och den rara kommentar!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 5. Jättesött på toalätten!!! Tycker det är bra som det är, men kommer bli fint vitt också, kommer in och kollar hur du gjort!!!!

  Ha det gott, Camilla.

  SvaraRadera
 6. Hej Cilla!

  Jag tycker toaletten är jättesöt som den är...! Men om du vill förnya dig så blir det säkert jättefint om du målar pärlsponten vit och även tapeten i en ljus vit/gräddvit nyans.

  Håller med om blandaren - underbar!!!

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 7. vilken gullig liten toalett ni har.

  SvaraRadera
 8. Hej och tack för mtanken inne hos mig!

  Jag tar en dag i sänder nu...imorgon är sista dan för morfinet. Då slipper jag illamåendet.

  Vilken gullig toalett! vi hade tidigare en lite mönstrad tapet i vår lilltoa. Men när vi gjorde om målade jag allt vitt. Har aldrig ångrat mig en sekund!!!Så lätt att förändra i övrigt med vitt.

  Önskar dig en trevlig helg

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 9. hej Cilla jag röstar för vitt=))
  Gud vilken läcker kran du har !!!
  (hihi det lät lite kul det där med kran)
  Kram från Annica på Home No.1

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!