24 mars 2009

Jag är svag för:

sånt som glittrar o skimrar, silver, fattigmanssilver o sånt. Det bryter av så fint mot allt det vita.
Det behöver inte vara äkta vara för min del. Som brickan här o salt o pepparkaren, dom fick jag för 5 kr/styck på loppis. Såna fynd går jag igång på!
Visst är påskäggen fina?! Det här är mina älsklingsljusstakar! Dom tänder vi alltid till middagen. Jag tycker att tända ljus och fin dukning är viktigt även till vardags!
Det här står på vardagsrumsbordet just nu men där byter det skepnad rätt ofta.....
Nu väntar jobbet, jag har en låååång dag idag, är hemma vid kl.20. Då ska jag titta runt hos er andra! Ha en skön dag! Kram Cilla


4 kommentarer:

 1. Hej
  Så kul at hitta ännu en fin blogg som desutom kommer från Västerbotten. Skellefteå kanske?
  Välkommen in i bloggvärlden iallafall. Här kommer du att hitta underbara vänner.

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 2. Halloj! Vilken mysig blogg du har! Kul att se (om och) när våren kommer i hela landet. Här snöade det för fullt igår, men i dag lyser solen! Hälsningar från fru Ekeby.

  SvaraRadera
 3. Fint glitter tycker jag. Hittade hit från Vivekas vårtecken så nu ska jag kika runt lite. Hoppas du har en fin dag på jobbet!
  Hälsar
  /Malin

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också silver och fattigmanssilver, det liksom lyser upp. Håller med dig om att tända ljus är fint jämt. Och så var det en liten goding i förra inlägget!
  Ha det bra
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!