24 april 2009

Äntligen fredag!

God morgon allihopa! Jaa, här har varit morgon länge men först nu har jag skickat barnen till skolan och piffat till mej själv för att snart åka till jobbet. Jag slutar kl.14 idag och är ledig hela helgen vilket känns ljuuuvligt!
I veckan fick jag hem ett paket från ParCourrier med dom här vackra muggarna. Jag hade ett par sedan förut men nu har jag utökat antalet. Dom är så sköna att hålla i och kaffet smakar såå gott ur dom! Är dom inte söta med sitt monogram fram på koppen. Jag funderar på mattallrikarna också...
Det underbara med bloggvärlden är att det vimlar av varma generösa människor som delar med sej av goda tips och annat. Igår tipsade AnnaMaria om dom här fina sittkuddarna från Rusta. Jag behövde nya till i år så jag ilade upp till Rusta igår och knep dom 4 sista! Lycklig! Såhär års gillar jag lite svagt rosa i en del detaljer, gärna lite mer romantiskt också. Och vad är mer romantiskt än rosor?! Jag har märkt att vi är flera som känner så.
1000 tack Anna-Maria för ditt tips!!!
Ledig helg måste såklart planeras in i minsta detalj så man hinner utnyttja tiden maximalt;-)
Den här gamla symaskinen kommer från en granne som inte ville ha den kvar. Det är helgens projekt. Jag har ett sybord inne som är vitmålat. Nu funderar jag på att ha det här ute som planteringsbord och göra en skiva av grånade brädor eller gjuta en betongskiva till. Eller så blir även detta vitt och hamnar inne... Jag ska klura på saken.
Själva maskinen var ganska nött. Jag vet inte om man skickar sånt här på tippen eller om man borde spara den?!
Igår köpte jag lite penseer, vita förstås, dom ska planteras i helgen.
Annars kommer helgen att bjuda på loppisbesök och sen kommer ett par av mina svärföräldrar på besök. Jaa, jag har ju bara en man då men 4 svärföräldrar;-) Ett par bor i Gävle och ett par bor i Sundsvall. Så när man väl ses så ses man intensivt.
Nu ska jag hinna titta in hos er också innan jag åker till jobbet.
Ha en underbar helg, njut och fynda massor så vi får njuta av fina bilder!!!!!

15 kommentarer:

  1. Hejhej.. ny på din sida, du har en fin blogg.
    Så fina muggar du fyndat, är själv "hobby-keramiker" så man är väl lite "skadad" av å kika in allt sånt, kan jag tänka mej.
    Måste kika in på den sidan å se vad de mer har för fint i keramik..de ser så ut att vara gooa å dricka ur.

    Det där symaskin-bordet skulle säkert bli läckert me nån fin skiva på, ute, lite grånat trä eller varför inte, en gjuten skiva på.. superfint. Maskinen kan nog ha sitt värde..

    Lägger gärna till din blogg bland mina favoritlänkar, å kommer gärna igen, om de går bra?
    Ha en fin Fredag. Helén.

    SvaraRadera
  2. Men så fina muggar, sådana vill jag också ha :)Har varit på jakt efter liknande ett tag men inte hittat de som kändes ok... Lycka till på loppisarna! kram vickan

    SvaraRadera
  3. Vilka fina muggar du har fyndat.Dom verkar vara goda att dricka ur.Ditt symaskins bord blir nog pefekt med en skiva på.Hoppas du oxå har det härliga vädret hos dej.Har är det kanon.Ha en mysig fredag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  4. Så otroligt fina muggar du har köpt.
    Önskar dig en otroligt varm och skön helg.

    Kram Irene

    SvaraRadera
  5. Va kul, nu sitter vi på samma dynor hihi. Jag tog också dom 4 sista! Härliga kaffemuggar, ser helt underbart drick-goa ut. Och du, spara överdelen till symaskinen, ialla fall ett tag, man vet aldrig..Såg att du letar text på franska el, engelska, ska fundera om jag kan någon.
    Då tar vi och inviger våra dynor med fika i em, eller hur?
    Ha en go helg
    Kram till dig vännen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Hej Du!
    Ville bara önska dig en skön helg och goa kramar Ina

    SvaraRadera
  7. Men nu fick jag mycket att tänka på .Precis såna dynor skulle jag vilka ha.....måste till Västerås i dag helt enkelt.Men visst ja jag har ryggskott.Kaffe,alvedon och kryckor och en snäll man så ska det gå bra:0
    Jag har en symaskin efter mormor men jag har låtit den vara som den är maskinerna har ett värde för samlare men jag tycker det var lite kul att plocka fram g:a sy grejor och fixa till det lite runt om.(finns nån bild på äldre inlägg)
    Nu är mitt kaffe klart det skulle inte varit dumt med dina fina koppar att dricka ur.
    Ha en jätte bra fredag och Du solen skiner:)
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Hei og god formiddag,Cilla.Disse koppene er kjempefine.De ligner veldig på den lille muggen og sukkerskålen som jeg kjøpte i New York.Har sett at en nork blogger har malt et tilsvarende symaskinbord hvitt,det ble fint. Ønsker deg en fin helg.

    SvaraRadera
  9. Hej gumman!

    Vilka härliga muggar du köpt!

    Tur att det finns de som kastar sånt som vi vill ha...hihi. Det blir ju perfekt som planteringsbord.

    Vill önska dig en härlig helg, dessutom har jag nåt åt dig på bloggen...

    Kram Viveka

    SvaraRadera
  10. Fin fina muggar!
    Roligt med symaskinsunderedet.
    Jag har två stycken och hade tänkt ha dem ute med stenskivor på men nu såg jag i den Danska inredningsboken att de hade grova träskivor på och det såg urfint ut.
    Kram Carolina

    SvaraRadera
  11. å, vilken ljuvlig kopp, förstår att kaffet smakar extra gott i den! Måste gå in på parcourrier och kolla! Jag tycker du ska spara maskinen, den är ju superfin och med alla dina braiga ideér så hittar du säkert på något skoj med den också. (annars kan jag ta den, hihi). Ha en härlig helg och fynda massor! Kram Helena

    SvaraRadera
  12. Sittdynorna från Rusta var ju jättesöta :) Jag köpte ett par därifrån i början av januari men dina var mycket finare hihi.
    Hoppas du får en fin helg. kramar

    SvaraRadera
  13. Hej hej Cilla!
    Oj vad du har fyndat :) De nya kopparna är jättefina, svårt att hitta romantiska & lagom stora kaffekoppar, tycker jag! Och de samma stolsdynorna gillade jag också, var på Rusta och kikade in idag. Måste bara mäta mina stolar först, sen ska jag köpa dem också, isf de passar förstås!
    Ha en trevlig helg nu, kram på dig! /ardisia

    SvaraRadera
  14. Jättesnygga kaffemuggar! Visst är det kul när man hittar precis det som man vill ha!!!! Jag har också ett symaskinsunderrede, kanske blir det en skifferskiva ...eller nåt annat... För tillfället är det ett badrum som är på tapeten! Nju´t av helgen och solskenet!

    SvaraRadera
  15. Tycker nog du ska spara själva symaskinen, den är ju så vacker. Men VAD du ska göra av den vet jag inte.. ; )

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!