30 oktober 2009

Halloween, awarder o looove!

Halloween i all ära men för mej känns den "högtiden" inte riktigt så speciell, förmodligen en generationsfråga, det firandet har ju kommit igång på allvar på senare år.
Men barnen tycker förstås att det är kul och det får man ju förstå så imorrn är vi bjudna på spökparty så lite mer utspökad än vanligt lär väl även jag vara:-)
Däremot tycker jag att det är viktigt att ägna helgen åt att tänka på alla som vandrat här före oss OCH på dom som vandrar vid vår sida nu.
Var rädda om varann!!! Ikväll har vi ätit middag härhemma med supergoa vänner - Kicki o Jonas o deras gulliga tjejer Ida o Ellen. En härlig vänskap som startade vid gungorna i en lekpark 2002.
Tänk vilken lycka att ni finns i våra liv!!!!

Vi delar passionen för inredning och gamla fina saker dessutom och deras hem är såå fint! Jag har lov att få visa en del därifrån framöver:-)
Jag är ju såå bortskämd just nu!
3 awarder har kommit till mej från 3 söta blogginnor som alla ligger mej varmt om hjärtat.
Birgitta - Utsikt från vävstugan- Titta in hos henne och se hennes otroligt konstnärliga vävkonster!
Anna - Smultronlycka- En kreativ pysslande tjej med världens goaste katter!
Dom här awarderna har många av er fått så jag ger dom vidare till de som inte har fått dom än.


Och Susanne - Den gamla skolan- Såå mysig tjej, loppisfyndarproffs o har ett hem så vackert att mina knän viker sej!

Denna award ska skickas vidare till 7 andra bloggar som jag tycker om + att jag ska skriva 7 saker om mej själv.
Först skickar jag den vidare till 7 av dom mååånga bloggar jag tycker om:
Och 7 saker om mej själv( var med i en utmaning i september då jag avslöjade en del hemliga saker om mej, här kommer en fortsättning) :
1. Efter c:a 25 år som snusande så har jag nu varit snusfri i 3 veckor!!! Undrar om det var avslöjandet om min last i septemberutmaningen som gav mej lite styrka...
2. Kollar jobb i Västra Götaland o Skåne för fullt- om ni har tips så maila mej;-)
3. Jag sjunger HÖGT i duschen o i bilen på väg till jobbet.
4. Har bacillskräck, ett arv av min far. "Inte utan min Alcogel" borde bli mitt motto;-)
5. Äääälskar att sova- men bara på morgonen- natten är min kreativa sida som bäst!
6. En dag ska jag förverkliga mina drömmars trädgård- helst i Skåne!
7. Älskar att leva sommaren i husvagn- minimalt med städning o jobb- maximalt med tid till upplevelser o kvalitetstid med min familj!
Hoppas ni alla har en underbar helg och kom ihåg att hur vi än firar den så är det omtanken om varann som är det viktiga.
Massa Looove till er alla!
Nästa inlägg avslöjas vinnaren av mina zinkägg- tävlingstiden gäller till o med imorgon!

33 kommentarer:

  1. Hej Cilla! Först grattis till alla awarder du fått och du är värd dem. Sedan får jag tacla för den du ger mej och jag ska försöka ta mej an utmaningen, men måste tänka lite först.
    Jag håller fullständigt med dej om att det är Allhelgonahelg nu och vi ska tänka på alla våra kära. Och ägna en stund till eftertanke och minnas. Jag tycker att Hallowen kunde vara en annan helg för dem som så vill.
    Här har blivit en kort natt, eftersom vi skulle äta frukost redan kl SJU idag! Maken skulle iväg på älgjakt. Jag ska gå ut i vävstugan och skeda och knyta fram löparen och hoppas kunna lägga in en bild på den framåt kvällen. Men just nu känns allt så segt. Brukar sova till åtta i vanliga fall, ftersom jag är en nattuggla. Jag har den förmånen nu att kunna göra det, efter många år som klockan ringde vid fem.
    Nu önskar jag dej en lugn och fin helg tilllsammans med de dina.
    Kramelikram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Godmorgon sötaste Cilla!
    Grattis till dina awarder o tack för att du skickade en vidare till mig:)

    Roligt att få veta lite mer om dig! Duktigt att du varit snusfri i 3 veckor!!

    Ikväll åker vi till min sambos pappas minneslund o tänder ljus för honom och andra släktingar som inte längre finns kvar i livet. Det är så vackert med alla hundratals ljuslyktor i mörkret.

    Ha det så kul på spökpartyt!!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  3. Hej Cilla!
    Grattis till alla utmärkelser!

    Låter som en både mysig och "ryslig" helg..*ler*...

    Vad duktig du är som slutat snusa! Kämpa på!

    Ha det riktigt sköönt!

    Kram Mariette

    SvaraRadera
  4. Grattis vännen, det regnar Awarder över dig, helt rätt. Och tack goa du för att jag fick en. Du är påhittig som kom på en lista till. Toppen att du slutat snusa, det är svårt... Roligt med spökparty, här blir det bara lite god mat.
    Ha nu en mysig lördag
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Hej Cilla! Ett stort GRATTIS till alla awarder du fått. Håller med dej fullständigt om allhelgonahelgen, att tänka på nära och kära som har gått över till andra sidan, men finns med i våra hjärtan. Själv skall vi till kyrkan vid sextiden och höra min sambos minsta tjej som är 15 sjunga i kören.
    Ha en skön helg.
    Kramiz Britt

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Kikar in som hastigast för att önska dig en riktigt fin helg. Grattis till alla dina awarder och att du varit snusfri ett tag.. duktigt av dig. Ha en riktigt fin helg kram Aydan

    SvaraRadera
  7. Ler man och ser glad ut på bild så får man automatiskt en kommentar ifrån mig idag! Letar just nu efter det "livgivande och förlösande" skrattet eller glädjen det behöver inte vara ett "riktigt flatgarv direkt" fast det skulle sitta skönt!
    Om du vill bli road, har du något kul länkförslag eller vad tittar du på Youtube? Kanske har du något förslag eller kanske någon av dina läsare har något förslag?

    Längtar söderöver ser jag, hoppas det dyker upp något "trevligt" jobb, här i Stockholm är det lite svårare just nu med den varan, märker jag, fast du vill ju till sydligare breddgrader!
    Kanske blir det så även för oss om några år men då ska det vara riktigt varmt (ler)!
    Ha en fin helg och Kram ifrån Oumberlige Peter eller numera kanske det är mest Omöjlige Peter!

    SvaraRadera
  8. Grattis till din award!:-) Och skoj att läsa lite mer om dig:-) Du, jag har oxå sååån bacillskräck, kan vara lite jobbigt ibland;-) Ha en fin lördag, kraam Sofia

    SvaraRadera
  9. Grattis till alla awarder du fått.Ja dom är du värd och mer ändå!!!!Vad kanonduktigt att du slutat snusa.Ha en mysig helg gulliga du kramizar ~~~~~~RITA~~~~~~.

    SvaraRadera
  10. Grattis till alla dina awarder! Man förstår att du har fått dem, så fint som du har här!
    Tack för titten hos mej och ha en fortsatt skön helg!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  11. Hej Igen!
    Du undrade om man kan beställa valfria berlocker till armbanden. Det går jättebra. På min smyckesblogg har jag lagt ut de flesta av berlockerna som jag har hemma och vill man ha egna bilder i de små ramarna så mailar man sina bilder till mig så grejar jag det. Ha det så jättebra Kram Aydan

    SvaraRadera
  12. Hej Vännen! Jag blev rörd av dina fina ord! Ni betyder väldigt mycke för oss. När vi lämnade Göteborg för Skellefteå var vi mest rädd för att vi inte skulle få så fina vänner som vi lämnade kvar där nere.... Men nu vet vi!!!!

    Köttfärslimpan som Jonas lagade var suuupergoooood. Har hunnit vara på SRK och sett Idas kompisar tävla. Hon längtar att tävla med TOppan. Jag tror Jonas kommer hem med en hästfinka i dag. Det blir inte mycke pengar kvar till inredning. Men barnen har man hemma här och nu. Ha en underbar afton. Kram till Er Alla/Kicki med familj.
    Du är verkligen värd awarder eller vad det nu heter, kram kram

    SvaraRadera
  13. Tänkvärda ord du skriver idag. Alltid kul att läsa dina inlägg.
    Kram!

    SvaraRadera
  14. Hallå söta! Grattis, du är mer än väl värd alla awarder som du fått. Kul ;)

    Allhelgona är så speciell för mig. Var i går runt på alla gravar där jag har nära och kära. Unga och gamla, älskade och saknade. Tände ljus och med mina barn och hade en stund av eftertanke.

    Själv ska jag i kväll klä ut mig i 70-tals kläder och parta i stället.Folk blir kanske skrämd även av det...;P Med tanke på hur jag kommer att se ut...

    Ha en toppen kväll!
    Kramen Bibbi

    SvaraRadera
  15. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  16. Hej vännen!
    Blev lite strul med förra kommentaren!Skriver igen :)
    Klart du ska ha en award för din fina blogg :)
    Du kommenterar jämt så gulligt hos mig!!
    Jätte tack för awarden jag fick av dig också!!
    Kul med lite läsning om dig :)
    Önskar dig en mysig fortsättning på helgen!
    Varma kramar Anna

    SvaraRadera
  17. Olá amiga!
    Passei para rever seu cantinho... é lindo, criativo, inspirador...
    Parabéns pelo seu trabalho!
    Espero você em:
    magiadaines.blogspot.com
    Um ótimo fim de semana!
    Feliz Halloween!!!
    Beijinhos.
    Itabira - Brasil

    SvaraRadera
  18. Hej Cilla! Grattis till dina awarder, du är sååå väl värd dem och jag förstår att du får så många med tanke på hur go och omtänksam du är! Tack sååå mycket för att du skickar vidare till mig, det värmer så gott att du tänker på lilla mig! Vad roligt att läsa dina avslöjanden och stort grattis till dina framgångar med snusningen, fortsatt lycka till med det! Vad skoj att du letar jobb nere i landet, jag är ganska ofta i Skåne eftersom lilla Ls farfar bor där så om du flyttar dit så är chanserna ganska stora att vi skulle kunna ses någon gång! Det vore ju så kul! Ha nu en fortsatt trevlig helg och hälsa din familj! Kram Helena

    SvaraRadera
  19. Grattis till dig, och här är det inga pumpor, däremot många ljus, en helg med ro och lugn och stillhet, hoppas ni har en skön och trevlig kväll, kramen

    SvaraRadera
  20. Hejsan!
    Ni är så tuffa som funderar på att flytta så långt, men det kommer att gå bra för er, det gäller att göra det man känner för, tänk om man lever hela livet och aldrig provade.
    Gillar dina hus, ha en bra helg, kram Rebecca.

    SvaraRadera
  21. Grattis Cilla till dina awarder!
    Du är värd alla du kan få. Du är alltid så duktig på att kommentera och det gör du på ett ärligt, humoristiskt och med mycket värme.
    Vad duktig du är som klarat dig så länge utan snus när du hållit på så länge. Jag önskar dig lycka till i fortsättningen med det. Jag hoppas också att du kommer att få framgång med dina jobbansökningar.
    Skåne är hur mysigt som helst. Jag skulle gärna bo där.
    Nu ska jag se Ola med sitt gång i Körslaget. Jag gillar låtern Lady Marmelade så det ska bli spännande.
    Ha en fortsatt trevlig Allhelgonahelg!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  22. Hej Cilla!! Grattis till dina fina awarder! Så kul. Njut av helgen! Kramar Anna

    SvaraRadera
  23. Hei Cilla, så gøy å lese litt mer om deg som person...Ellers er det alltid hyggelig å besøke bloggen din.Kanskje du vil bli med i konkurransen inne hos meg også?Fortsatt god kveld fra Maliva

    SvaraRadera
  24. Hei hei :)

    G R A T T I S med så mange awarder...!!! De har du fullt og helt fortjent... Du har en nydelig blogg... :)

    Titter innom for å ønske deg en fortsatt fin helg...

    Klemmer fra Malin Virginia

    SvaraRadera
  25. Grattis till alla dina awarder , dom är du värd ! tack för så vackra ord om mig ! har jag missat din tävling , om dom vackra zinkäggen , bara för att jag har haft datahaveri ? Aj aj , om det inte är försent , vill jag gärna vara med !? Önskar dig en trevlig helg ! kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  26. Hej Cilla.
    Jag vet att du förtjänar awarderna.
    Ja som du ser så har vi inte åkt ännu, det blir i veckan.
    Gissa om jag förstår dig,gissa om jag var avis när du åkte.Förstår fuuuuuuuuuuuuuullkomligt.
    Men det är bara några dar, men vi måste, samma krafter som driver dig, tror jag, ner dit.
    Jag håller med dig om den här helgen, generationsfråga.
    Vi firar ju helgon inte spöken.
    Hoppas ni från en bra helg.
    Kramelikram till dig, som förstår, Från Zara

    SvaraRadera
  27. Hej igen.
    Glömde ju berätta om maken som slutade snusa efter dryga 30 år, han började som barn, kan man säga.
    Hål uuuuuuuuuuuuut, det är värt det, maken lyckades, men hade tusen kval, nu är han lycklig, kan känna smaker, och drycker på ett helt annat vis, och fryser inte längre.
    Han är supernöjd efter en tuff kamp, det måste man bereda sig på, Men det är värt varenda plåga, utan nikotinet, säger han.
    Men bara om man själv vill och har beslutat själv så går det.
    Kram och lycka till.
    Zara.

    SvaraRadera
  28. Hej hej!

    grattis till adwards som du har fått!
    trevligt att hitta hit
    Vilka fina ljus hus som du har1
    jag älskar ljus hus!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  29. Grattis till Dina Awarder!
    Så kul att få läsa de sju sakerna om dej.
    Hoppas ni har en trevlig helg.
    Här har Mannen jobbat hela helgen så vi ska ha vårat helg pys i kväll och tycker det ska bli skönt att det är måndag i morgon och han får några lediga dagar igen.
    Trevlig Söndag!
    Kramar!

    SvaraRadera
  30. Hej Cilla.
    Håller med dej där angående Allhelgona,har man några nära som gått bort,är det inte så kul med utklädda spöken,tycker jag.
    Grattis till fina awarder.
    Vad härligt det är med goda vänner,hoppas ni fick trevligt.
    kram Anette

    SvaraRadera
  31. Grattis till dina awarder och hoppas att helgen varit bra. Precis som du skriver är det allhelgonahelg för mig men har man ungdomar i huset kan jag förstå.
    Hoppas att det går bra att sluta snusa men det fixar du, sjung bara lite högre i duschen!
    Kram till dig
    Carin

    SvaraRadera
  32. Hej Cilla. Jodå, Agneta kommer starta nätbutik och en blogg. Jag gör en länk så fort det dyker upp så ni får kolla hos henne.
    Ha det gott
    Stora kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  33. Hej gulliga du för de fina awarderna och utmaningen. De värmde gott i mitt hjärta :) Tar med mig dem till nästa inlägg.

    Grattis också till vinnaren. Himmel vilken tur hon hade!

    Sen läste jag att det var flera loppisar idag. Var de i skellefteå? I såfall blir jag galen :o
    Vi har nämligen tillbringat helgen hos goa vänner i Klutmark och hoppades ju att kunna kika in på nån loppis i Sunnanå. Men eftersom det var röd dag så var inget öppet och besvikelsen STOR!

    Finfina fynd hade du gjort.

    Kram Viveka

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!