6 november 2009

Loppisfynd, farsdagstips o Ernst-passion!

En ledig fredag känns alltid som extra lyxig ledig dag. Eftersom att barnen ska till skolan så kommer man sej upp i vettig tid också så dagen blir lång, annars gillar ju jag sovmorgon...
Har pysslat om mej själv lite med hårfärgning, behövde bättra på vid utväxten, det glittrade lite konstigt...- jag gillar ju silverglitter men inte i håret!!! Dom här grå har kommit så plötsligt tycker jag, olustig upptäckt. Nåja, nog om det:-)

Jag var ju ledig även igår och hann med en sväng till stan för pysselinköp, besök av långväga rest vän och lite smått o gott.
Nu är båda mina syskrin klara som jag hittade på loppis för ett tag sen.
Det här första tog lite mer tid för att jag ville byta ut det gamla tyget och brodera in mina initialer på locket. Sen satte jag ett kantband ytterst runt om för att dölja skarven. Oftast ser man ju dom mer raka skrinen men det här var lite gulligt med sina svarvade former. Det här skrinet visade jag för ett tag sen, det har bara målats vitt och fick sen nya "kristallknoppar".
Oftast blir jag så ivrig att börja så jag glömmer före-bilder men den här gången tog jag en.
Tyget var egentligen ganska sött men luktade skunk!
Någon kanske tycker dom var finare förr men jag föredrar dom i sin nya kostym!
Mönstret till mina initialer som jag sytt i korsstygn hittade jag i den här fina boken- "Inred och dekorera ljust och lantligt" av Anna Örnberg.
Den kan jag rekommendera, den är fylld av fina bilder och bra tips på allt möjligt pyssel.


8/11, söndag är det dags att fira FARS DAG!

Jag ser det som ett tillfälle att hylla MÄNNEN i våra liv!
För ärligt talat tjejer - visst krävs det lite extra för att leva med oss loppistokiga, inredningsfrälsta, renoveringssugna o idésugna kvinnor! Jag kan iallafall säga att jag tycker min man är outstanding o har ett tålamod som aldrig sinar!
Jag har knåpat ihop en i mitt tycke lite manlig blomma;-)
Och han behöver inte ens komma ihåg att vattna den! Korgen köpte jag i Halmstad på en loppis i somras och tänkte redan då att den blir fin med mossa i.
Rostiga rosorna kommer från AlvasHus . Presenten i år får bli den här UNDERBARA boken- Jul med Ernst !!!
Den mannen retar ju en del karlar, jag kan inte fatta varför, kanske för att han vågar ta fram den här mjuka, konstnärliga, känsliga manligheten som en del inte vill erkänna att dom har....
Själv erkänner jag glatt att jag älskar Ernst program! Jag tycker att han skapar varma ombonade miljöer och han vågar vara sej själv!!! Och snygg är han som pricken över i:-)Boken är härlig och jag tror att den kan uppskattas av våra underbara män också;-)

Den innehåller recept på härlig julmat, julgodis, kakor o bröd, mumma och glödgat vin(det sista tror jag att min man kommer att prova på- som ett brinnande skådespel)
Dessutom fina tips på allt från fågelgott och kransar till äppelpyramider och islyktor. Sen skadar det ju inte att man själv kan ha glädje av den...
Den här hamnar inte i spånkorgen bland fiskemagasinen utan den kan få ligga framme;-) hihi
"Julstämningen sänker sej som ett par änglavingar över mej. Sakta men säkert. Till slut känner jag julstämning i varenda fiber av kroppen". (texten längst ner på boken sida)

Till er som också gillar Ernst kan jag rekommendera en ganska rolig bok som heter Ernstologi. Den är skriven av Björn Höglund och Wiliiam Oudhuis.
Späckad av härliga Ernst-citat plockade ur hans program genom åren.Nu får jag önska er alla en riktigt mysig helg och ikväll blir det fredagsmyyys med familjen.
Det serveras sushi här, vi tänder massa tända ljus, gosar o ser Idol och Skavlan. Kanske lite pysslande också....
Jag avslutar dagens inlägg med ett Ernstologi-citat:
"Var rädda om er, se till att ni släcker ljusen när ni lämnar rummet, då får ni en roligare helg"
(Jag kunde inte ha sagt det bättre själv)
Tillägg: jag måste bara få säga att det finns en till present också, en whisky, den VET jag att han vill ha. Ernst-boken är bara en förhoppning från min sida att han uppskattar.....
Stooor kram på er: Cilla

77 kommentarer:

  1. Hei,Cilla. Jeg har også fri idag,men sov alt for lenge.Syskrinene dine ble nydelige,begge to.Har også boken til A.Ö og liker den veldig godt.Fikk dessverre ikke sett så mange av programmene til Ernst i sommmer,men har er dyktig.Har ikke SVT 4 på hytta.Ønsker deg en god helg.Klem

    SvaraRadera
  2. Hej Cilla. Den boken köpte jag till mig själv, är inte helt hundra på mannen i det läget..fniss. Blomman du gjort är så fin och rustik, det var gulligt. Och så fint du broderat!! Det blev två jättefina syskrin.
    Ha en bra helg
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Dina syskrin har du lyckats jättebra med.Ernst boken köpte jag 2 veckor sedan. Den är fin. Sitter här hemma med huvudvärk och känns lite febrig. Kanske åker till jobbet när alla personal gått hem och gör en laddning ostkakor till julbordet. Eller så väntar jag tills imorrn.. Ha en riktigt trevlig helg Kram Aydan

    SvaraRadera
  4. Hej! Vilket långt och roligt inlägg Du har i dag!! Syskrinen blev jättefina:o) Jag tror inte Ernst går hem hos min sambo.. Men jag skulle gärna vilja ha boken! Jag såg förresten Ernst i Örebro i somras..
    Kramar Malin

    SvaraRadera
  5. Ja Ernst är ju verkligen something extra:-)!! Förövrig ääälskar vi sushi i vår familj, vi mumsade det igår;-). Ha en fin kväll, kram Sofia

    SvaraRadera
  6. sy skrinen blev underbar!!! hm..min J är inte speciellt förtjust i Ernst, men jag dessto mer..Älskar Ernst!! Men vart har du hittat boken?? hittar inte den någonstans..:(

    Hoppas att du får en härlif fredag kväll!! kramar elin

    SvaraRadera
  7. så fint du har gjort och härligt med ledig dag! Ernst bok är jag sugen på oxå! Jasså du har blivit lite glittrig i håret? *fniss*...jag har fått några onönskade ostyriga gråvita strån i håret, främst i tinningarna..såklart..där de syns mest!:)
    Ha en härlig helg! Kram :)

    SvaraRadera
  8. tack!! imon blir det helt klar en tripp till Bokia då...)


    Hoppas att du får en härlig helg o kika gärna in till mig igen..:)

    krarmar elin

    SvaraRadera
  9. glömde ju säga att syskrinen blev jättefina! :)

    SvaraRadera
  10. Hej där du söta! Är verkligen sugen på den boken... men maken skulle inte bli glad av den.... Jag och barnen har däremot köpt en helkroppsmassage på spa åt honom;) Det vet jag han uppskattar. Vi fick en jul av äldste sonen och han njöt verkligen.
    Ha en underbar helg!
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Halloj , ett sånt syskrin har jag köpte det nog på -80 talet får nog ta oo göra om mitt ,ditt blev ju jätte fint .Ha en fin helg Kramisar /STINA

    SvaraRadera
  12. Dina syskrin blev jättefina Cilla!
    Och du har broderat också! Wow! Måste titta på de bokstäverna, för jag har ju också boken...
    Och Ernst. Ja jag gillar honom också! Kanske blir att köpa den boken...
    Kram
    MArie

    SvaraRadera
  13. Underbart inlägg idag och som alltid förresten!
    Jag tycker ditt syskrin som du broderat på blev mycket finare än innan. Jag har också boken du rekommenderar så till på jullovet ska jag banne mig sätta mig och brodera. Enligt mitt tycke är det rogivande att brodera.
    Jag sitter också och funderar på om jag ska färgsätta mina spretiga grå eller om jag ska göra mörka slingor istället. Vi får se vad det blir men det blir ju billigare att tona själv.
    Jag gillar också Ernst och jag tycker så mycket om män som kan bejaka sina kvinnliga sidor, det är manlighet det!! Jag tror nog att Mats skulle uppskatta boken så jag tackar för tipset.
    Ha en riktigt fin helg och hälsa din familj!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  14. Hallojsan Cilla gumman!

    Vilket låångt och härligt inlägg du har gjort!!..:)
    visst ska vi skämma bort våra män i helgen :).kom precis hem ifrån en shoppingtur..köpte lite fint till gubben..Kom sen på att det är FARS dag..och skyndade mig att lämna över grejerna till dotra..så får ungarna överlämna dem..hihi..

    Min man sa en gång att han skulle börja blogga om det slitiga livet med en vitt-inrednings-loppis-flytta runt på allt freak..
    han trodde att det fanns fler som hade det såå eländigt som han..haha..och om sanningen skall fram tror jag att det finns en sån man bakom varje bloggerska..

    Ha det gottis så kramar vi våra "gubbar" lite extra nu i helgen!!

    Kram Sanne

    SvaraRadera
  15. Att jag inte tänkte på boken innan jag inhandlade farsdagpresent (från barnen) Maken avskyr Ernst, det gör däremot inte jag, fniss. Har varit hemma i dag, har dragit på mig någonting så det blir att ligga i soffan. Och jag som hade så mycket att göra i helgen. Kram

    SvaraRadera
  16. Hej
    vad fint det andra syskrinet blev. Jag har sett det första tidigare och tycker att de blev jättefina efter omstylingen. Nu känner jag att det är dags att ta tag i min.

    Askarna du skrev om för några dagar sedan är jättesöta ser ut som små konstverk.

    Jag gillar snön som faller på din blogg.

    SvaraRadera
  17. Hallojs Cilla!Vad fint ditt syskrin blev.Kanon snyggt.Vilket långt och härligt inlägg du har gjort idag.ÅÅÅÅhhhh ERNST hon är ju bara för go.Jag vet inte vad Älsklingen ska få från änglarna än.Den boken vill jag ha .Ska jag önska till min födelsedag som inte är så långt borta.Ha nu en mysig kväll med mycket fredagsmyyyys.Stora Kramizen ~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  18. Åh, Ernst e väl för go. Ja, ljusstaken e så vacker, hoppas mannen ger mej ett löfte ikväll på att vi ska köpa den, efter några glas vin. Haha. Ha en bra kväll. Kram

    SvaraRadera
  19. Ledig fredag, det måste väl ändå vara den bästa av kombinationer? Jag har också "problem" med det där silvriga som envisas med att dyka upp i håret.. morr ;-)

    Kommer det nu att bli dubbelt så mycket sytt med två fina syskrin??

    För mig som inte har någon mamma i livet längre så kan jag tycka att det är rätt jobbigt med mors dag och jag kan tänka mig att fars dag då inte är så kul för de som inte har sin pappa kvar...

    SvaraRadera
  20. Haha..! Jättebra present! Min man har ett slags hatkärlek till Ernst. Han sitter fastklistrad framför tv:n, men fnyser lite ibland.. ;)

    Det kan bli den i present, annars har jag funderat på att köpa Paolos italienska kokbok..

    Ja, temuggarna är ljuvliga! Me liike!

    Ha en riktigt skön helg,
    Kram!

    SvaraRadera
  21. Tjena!!!
    Så söta skrin såå!!!

    hihi*ler gott* att ge maken Ernst boken skulle han absolut stå som ett stort tomt frågetecken....jag älskar Ernst...o maken är raka motsatsen;))))
    Såå jag får nog leta efter nåt annat...hmmm kallingar i år i gen;)..el kanske nån god glögg!!! Får ge mig ut i morron!!Måste hitta nåt till min goa far med!

    Måste fråga dig, hur får man tag i de söta dinglande snöflingorna??...har googlat, prövat olika html koder..men jag får inte till det, inte heller familjens datageni har kunnat hjälpa mig;))


    kram o go kväll!!

    SvaraRadera
  22. Hej goa Cilla!

    Hihi, tänk att du tycker jag är en olivträdsguru :)

    Ja, nu kan man trimma ned dem lite. Sedan kan de inte stå ute när det är för kallt. Är det inte minus funkar det bra, och ett par minusgrader är ingen fara alls ett kort tag. Har tagit in mina små o ställt i ett ljust utrymme i källarn där det är ca 10 grader året runt.

    Det stora olivträdet är ute i växthuset, men det är ett kallväxthus, dragigt och lika kallt där som utomhus. Men det trivs bra. Blir det många minus täcker jag det lite.

    Träden vill inte alls ha mycket vatten på vintern, de vilar och riskerar bara att ruttna om man vattnar. Litegrann kanske varannan var tredje eca ger jag mina vatten.

    Men om du har den inomhus i rumstemperatur behöver du vattna lite mer och duscha ofta, de tappar bladen lätt om det är för torrt klimat.

    Kraaaam och tack för att du röstade på mitt bidrag!!!
    Mia

    SvaraRadera
  23. Tack för tipsen o den goe Ernst..skulle inte tro att min man skulle uppskatta den presenten, fniss..ha en skön helg, kramen

    SvaraRadera
  24. Den där boken skulle jag oxså vilja ha... Får se om den hamnar på julklappslistan i år.

    Kram Sofia

    ps. vart har du hittat ditt fina snöfall?

    SvaraRadera
  25. HEJ...DET FUNKAR!!!
    TAAAAAAAAAAACK SÅ MYCKET!!!!!!!!
    ~~~~♥♥♥~~~~

    SvaraRadera
  26. Hallojsan Cilla.
    Vilket långt och härligt inlägg du har gjort.Syskrinen är ju underbara,att du broderat själv,vad duktig du är.Sånt ligger inte för mej.
    Ja,det krävs nog lite extra tålamod att leva med oss loppistokar:)
    Det har jag förtsått av min man,som ojar sej lite ibland:)
    Ernst-boken har jag inte läst,men jag gillar ju Ernst,så den är säkert bra.Min man hade tyvärr inte uppskattat den,han förstår inte hur bra han är.
    Vad gott det lät med sushi,det får vi nog också ha nån kväll.
    Ha en mysig helg
    Kram Anette

    SvaraRadera
  27. HEEEJ! Åh så kul med nya besökare och vilken fin blogg du har, här får man mycket inspiration! Fint med snön, ska prova det och tack söta för tipset. Hihi ja då är vi båda som har suttit med färg på skallen. Jag vart så mörk efter färgningen så jag var tvungen att göra slingor då jag alltid varit ljus. Tack snälla du jag ska kika in nu där snön finns! ha en underbar kväll kram Ps länkar dig om det är ok? Kram

    SvaraRadera
  28. Hej!
    Vad fina dina syskrin blev!
    Och tack för boktipsen! Måste nog köpa inredningsboken... alla talar gott om den :)
    Ernst julbok har jag beställt till mig själv :P Tror inte min 'gube' vill titta i den :S
    Blomsterarrangemanget va jättefint!

    Ha d gott i helgen!
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  29. Hej Cilla!
    Ja det kanske är bäst att säkra upp med en wirre:), Vacker korg med rosor du gjort, den gillade jag sååå mycket. Tyckte skrinen blev toppen när du fixade dem. Vill säga tack, såg din kommentar inne hos Christa om hur man får snö på bloggen. Jag provade och det fungerade ju jätte bra å så enkelt det var. Tack för tipset.
    DU har en fin blogg, jag länkar till dig från min sida, hoppas det är ok. Du är välkommen in till mig för att delta i min tävling om du vill.
    Trevlig Helg!
    /Sara

    SvaraRadera
  30. Hihi ja det snöar hade tänkt mig snöflingor med det kan bli för mycket! tack söta du!! Ja det var kanon lätt! Nu ska jag länka dig!:-) ha det bra kram vi hörs

    SvaraRadera
  31. hALLOJS IGEN!! jA TACK GOA CILLA FÖR HJÄLPEN..NU SNÖAR DET VARJE DAG HÄR...HÄRLIGT!!!
    japp, det var lätt..testade amassa olika innan, men fick ju nte til det!! O så klart det ska snöa hos dig ...du är ju vit som snö ju!!!!!

    den där whiskyn blir nog uppskattad!!!;)) brukar jag ge till pappsen..han är riktig whiskey älskare!!!

    ha nu en fin fortsatt kväll...här är det idol som gäller,,,bäst idag
    tycker jag Tove, Kalle & Erik var!!

    Kram o Tack♥

    p.s
    att göra hjärtan är ännu lättare;))

    På bärbar data;
    tryck in "fn" och "alt" knappen med v hand, samtidigt som du trycker snabbt på "L" knappen...fort ska det gå!!

    på vanlig data med stort tangentbord;
    altknappen samtidigt som du håller in 3 knappen!

    SvaraRadera
  32. Dina rostiga rosor gillar jag, måste kolla hos butiken du handlat.
    Ernst är hur cool som helst. Han var i Boden för något år sedan när jag gick modell. Jag snurrade några ggr extra framför honom.....
    Han hade samtidigt haft ett av sina föreläsningar. Kul!
    Ha det!
    Carin

    SvaraRadera
  33. Vad fint du har ordnat det till mannen i ditt liv. Jag får väl baka en tårta på söndag. Säkerligen drar han iväg till skogs med en av hundarna för jakt.
    Sådana är mina helger den här årstiden. Men jag kan göra precis vad jag vill då och ofta blir det vävstugan. Om jag inte skulle fått en Norgekund i morron hade jag nog åkt bort till missionshuset och stöpt ljus. Tänkte inte på det när jag sa att jag var hemma i morron.
    Här regnar den vita snön bort nu och i morron är det lika grått och trist igen.
    Ha en skön helg.
    Kramar till dej. Birgitta

    SvaraRadera
  34. Hej!
    Vilka underbara syskrin! Din makeover är perfekt!! Jättefint och kul att se för- och efterbilder!!

    Jag älskar Ernst, men tycker att boken inte kom med så mycket nytt. jag blev lite besviken på nåt sätt. men jag är ingen mat- och blom-människa. jag hade önskat mer pyssel kanske, och inredning..

    SvaraRadera
  35. Hej Cilla,
    Tack vad gullig du är.
    Men dina syskrin är ju helt fantastiskt fina. Brodera...vad är det för konstigt ord :O) näe det kan jag inte. Kul att boken är bra. Har precis beställt den (Anna Örnberg alltså) av jultidningsförsäljaren ( en kompis son)
    Ha en jättemysig helg
    KRAM

    SvaraRadera
  36. Jag tycker som du, skrinen blev snyggare när du fått lägga penslen på dem :-)

    Ernst boken skulle jag vilja ha.. Jag gillar det Ernst gör men jag gillar inte tv-programmen, gillar inte hans sävlighet..

    Hoppas maken blir glad :-)

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  37. Hoppas att mannen gillar boken, den ser ju så mysig ut.

    Ja jag funderade mycket på vaxinet innan, men när barn här omkring började bli sjuka bestämde jag mig direkt att han skulle få det, M (min man) har redan fått vaxin (han har asma) och det känns ju som att det blir lättare att skydda vår lill kille som än inte får vaxin, dom säger ju att dom små blir mer sjuka, så jag har bestämt mig för att lita på svensk sjukvård.

    Ha en bra och influensa fri helg!
    kram Rebecca.

    SvaraRadera
  38. Boken är redan inhandlad till mig själv när barnen sålde jultidningar, du vet när dom bara behöver några hundra till så dom får just den saken som dom strävat efter ja då träder mamma in och handlar lite till.Jobbar på stan i dag så det blir att smyga iväg en sväng och fixa presenterna till alla pappor vi ska hinna med i morgon.
    Kram Theres

    SvaraRadera
  39. Hej Vännen

    läste hela inlägget med ett stort leende på läpparna:)du är rolig du Cilla!!!
    Boktipset var ju bra. Kanske man skulle satsa på Ernst:) min man gillar faktiskt han.
    Silvriga slingor känner jag igen, men som tur är syns dom inte så mycket i mitt redan gråa slingade hår. Det var värre när jag hade mörkt där ett tag.

    Cilla du har verkligen lyckats m sylådan,,,JÄTTEFIN!! Och snyggt broderat jisses......

    Nu är det lördag morron och jag har faktiskt lite lite ont i huvudet:(Jag o gubben var ut på after work i går och det känns idag,,,man d är det värt måste vara flera år sen vi var ut.

    Ha d gott

    Stor Kram Sari

    SvaraRadera
  40. Så fina de blev! Ernst bok hade jag missat, tack för tipset! Vill även tala om att jag har bytt blogg från livetharochnu-akh till
    hemochting.blogspot.com
    Välkommen att bli följare av denna blogg istället, hoppas naturligtvis att du vill det!
    Må gott och trevlig helg!
    Kram Anna-Karin
    hemochting

    SvaraRadera
  41. Du har gjort syskrinet så vackert.
    Fiffigt med Ernstboken till mannen i huset. Jag gillar honom oxå.
    Hoppas du får en mysig helg ,
    kram Petra

    SvaraRadera
  42. nydelig syskrin , or har makent og har sagt jeg kan få det ...Og nå ser jeg hvor fint det kan bli . Og mij n man fikk gul orckide av sin datter . Intet av meg . Vi har ikke barn hjemme lengere , men en god middag og kake hører jo med ;O) Frida

    SvaraRadera
  43. Hej! Vilken förvandling det blev med dina syskrin jag tycker den nya stilen är klart bäst!! Jag köpte också Ernst boken häromdagen såg du det tunna lingonrishjärtat i ståltråd? Så enkelt och fint tycker jag! Må så gott! Kram från Maria

    SvaraRadera
  44. Har också sett de lite av de där grå som glittrar till i hårbotten...hmpfr! Så det blev lite färg för mig också igår :)

    Vilka snygga syskrin du fixat till. Sån tur att du påminde mig om monogrammen i boken. Jag har den men glömde helt bort att de fanns med i den. Har lite projekt på G.

    Vilken vacker blomdekoration du knåpat ihop till mannen. Tillsammans med boken och (definitivt) whiskyn hamnar du på plussidan ;)

    Kram Viveka

    SvaraRadera
  45. Tack snälla för krya på dig nu mår jag genast bättre. Hoppas att du inte har trillat dit. KRam

    SvaraRadera
  46. Vilket härligt inlägg du har gjort!! Här är en till som är Ernst-frälst. T o m min man är tokig i honom ha ha... Ha en fin kväll!! Kramar Anna

    SvaraRadera
  47. Hej!!
    Syskrinen blev jättefina i sin nya look :)
    Vad fint det blev med initialerna broderade!
    Vad duktig du är!!
    Vilken härlig bok du fått tag på :)
    Ja han har många bra citat Ernst!
    Ha en mysig söndag!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  48. Hej Cilla!

    Vad fina skrinen blev,,,,,och fylla dom blir väl inga problem för dej,,,, som är så flink!

    Ha det så gott resten av helgen!

    E-K/noll54

    SvaraRadera
  49. Hej, vad underbara syskrin du fixat!
    Vill också haa.... ;)
    Ha en fin farsdag!

    SvaraRadera
  50. Hej Cilla

    Syskrinen blev jättefina efter makeovern. Ha en skön söndag . Kram

    SvaraRadera
  51. Så fina syskrinen blev ! Hörde av min dotter Linnea att hon hade frågat dig , om hur man fixar snöflingor på sin blogg ! tack snälla du för hjälpen . Jag hade snöflingor i fjor , men hade alldeles glömt bort hur man gjorde , så jag bad henne hjälpa mig. Hon fixade det via dig ! Nackdelen är att nu kommer jag inte att komma ihåg det till nästa vinter ?! Önskar dig en trevlig Söndag ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  52. Den boken ska jag önska mig i julklapp. Ernst är en favorit;-)
    Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  53. Så fint syskrin du har, och den boken ska jag ta och köpa.
    Ha det gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  54. Jag håller med till 100%

    Att karln står ut är ju ett under , men han har haft 31 år på sig att fly sin kos och ändå stannat kvar :) (vi var unga när vi träffades :) :)

    Ernst är toppen ! Tänk om fler kunde utstråla och vara som han , då skulle världen se helt annorlunda ut ... den där boken ska jag ocksp köpa :)

    Ha det nu så gott i veckan !
    Kram Sussi O

    SvaraRadera
  55. Du är vekligen superduktig. Syskrinen blev jättevackra. Särskilt den med det vackra broderiet.
    Jättefint.
    Ha det gott
    Kicki

    SvaraRadera
  56. Hej Cilla!

    Så fina syskrin, du får till allt så fint!
    Ja den boken skulle jag vilja ha. Visst längtar man till jul nu...
    Ha det gott

    Kram från A-K

    SvaraRadera
  57. Hej!

    Vilken läcker blomma till mannen!
    Och Ernst...snygg som få;-)
    Jag såg honom på riktigt för några år sedan i Örebro, min sambo och jag var på konsert och han viskar vänd på dig...och där stod Ernst...snygg som få!

    Kram Annica.

    SvaraRadera
  58. Goder morgon Cilla!

    Du..., har jag berättat för dig att jag skall gifta mig med Ernst i mitt nästa liv..., hahaha?!?!
    Fasiken.., jag bara älskar honom och alla hans ljuvliga ideer!!
    Janne älskar honom inte fullt lika mycket förståss..,han hatar hans nakna fötter och klagar alltid på att han skall "tafsa" på allt men jag tror det handlar om svartsjuka.., eller vad tror du Cilla?

    Nu skall jag ner till butiken och packa dom sista sakerna som blev kvar efter utförsäljningen.., inget vidare kul.
    Får trösta mig med att jag snart kan ta mig hem igen och tända upp en massa ljus och bara vara, det får bli belöningen.

    Hoppas din måndag blir så bra en måndag bara kan bli...
    Kram Marianne

    SvaraRadera
  59. Syskrinen blev ABSOLUT snyggare efter din make-over!! Monogrammen som du broderade är ljuvliga!

    SvaraRadera
  60. Hej gulliga Cilla!

    Hur får man de små snöflingorna som är på din blogg?

    Kram Viveka

    SvaraRadera
  61. Woooow cilla, skrinena vart helt otrooooolioga ! speciellt det med dina initialer på :D i veckan ska jag handla bokmärkena åt dig, hör av mig sen ! Har du nån mail ? Så lipper vi leta bland varabdras inlägg..tänkte vars jag ska skicka märkena och så..kram Lisa

    SvaraRadera
  62. Hej!
    Vilka fina syskrin.
    En Ernstbok till min man skulle inte vara nån höjdare!!!!! :)
    Men jag vill gärna ha den :)
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  63. Vad fint det blev med syskrinet.....Och visst är han härlig Ersnst! Han är verkligen en tusenkonstnär! Lika vackert som han gör, lika snäll o omtänksam verkar han vara! En person med ett stort hjärta! Och dessutom ser han ju väldigt bra ut också....Jag tror att en del är avundsjuka på honom....För han har mycket att ge! Önskar dig en bra o trevlig kväll! Kramis Therese

    SvaraRadera
  64. Så fint du har broderat på ditt skrin, nu blev det lixom ditt eget. Den lilla korgen var ju för söt den med och en flaska wiskey blev han väl glad för kan jag tänka. Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  65. Hej vännen!!!

    Åhh, så snäll du är...du har tittat upp vad det hon som har gjort den heter...det var Charlotte Falck...TACK snälla du för att du skrev det till mig...så nu äntligen får jag hem dem till butiken!! :)
    Ska bli såå kul!
    En ska få komma hem till mig med en gång:)
    Jag trodde också att det var House doctor först, ser lite ut som deras design...men, men...

    Ha en jätte bra kväll!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  66. Dina syskrin var ju helt bedårande!
    Blev faktiskt mycket inspirerad till att fixa till mitt som är ett liknande. Fast det börjar bli fallfärdigt då två ben gått av men du gav det nog en sista räddning nu med ditt inlägg. Hi hi!
    Min man gillar inte heller Ernst med däremot så är han och jag mycket lika i övrigt. Vi båda älskar inredning, loppisar, auktioner och allt annat som hör det här "livet" till! Och oj vad jag älskar honom för det. Roligt när vi kämpar mot samma mål här hemma, men ibland är det jobbigt att inte ha diktatur på inredningen..***Skratt***
    Ha en fin kväll och kram på dig!

    SvaraRadera
  67. Hej!
    Syskrinen är fantastiska.Vet Du?
    Jag tror jag bjuder hit Dej en vecka och Du får ta med dina penslar och sätta lite fart på målningen hos oss.

    Soffan ska målas..ska börja plocka ur den på onsdag(har jag tänkt)
    Jag har ju fått tre veckor på mej ;)

    Hoppas Mannen blev glad för presenterna han fick jag tyckte det var väldigt bra presenter.

    Ha det gott!
    Kram!

    SvaraRadera
  68. Ja, han Ernst! han kan få oss tjejer att gå i spinn...med alla sina härliga idéer. jag tittar ju aldrig på tv, så det var väldigt längesedan jag såg något med/av Ernst...men hans allra första sommarmed Sommartorpet finns kvar hos mig.
    Annars är det så mycket som pockar på för tillfället...och nya beställningar har jag fått......
    Hoppas amnnen blev riktigt glad över både Ernst och whisky!
    Kram
    /Lotta

    SvaraRadera
  69. Hej Vännen!
    Åh vad många kommentarer du får, vad kul!! :)

    Fina grejer du visar! Den där Ernstboken kanske jag skulle ta o köpa till min mamma, hon är tokig i honom;)

    Såg förresten i nån webbutik att man kan köpt tändsticksaskar med Ernst bild på +citat:)

    Ha en bra dag!

    kramis Jenny

    SvaraRadera
  70. Hej vännen :) Så fint du har fixat till dina sylådor och allra vackrast blev ju de egenbroderade initialerna, så duktig och uppfinningsrik du är :)
    Ernst är ju så go, tycker att det härligt med lite inredningskarlar i detta kvinnodominerade inredningsintresse ;)
    Ha det så gott vännen! Många kramar Emma

    SvaraRadera
  71. Hej vännen!
    Hoppas helgen varit bra! Vi hörs och ses / Kram Kicki

    SvaraRadera
  72. Så vacker den blev sylådan med dina initialer på.
    Jag gillar Ernst så jag kanske skulle behöva den boken hmmmm....
    Ha det bra
    Kram Marith

    SvaraRadera
  73. Å vilka fina syskrin du har gjort de var verkligen jättefina!
    //Carola

    SvaraRadera
  74. Ernst är ju underbar! Vilka superbra boktips! Tack :) Men jag kände att du glömt att citera hans bästa ord, så jag var bara tvungen att göra det i min blogg ;) Gå in och kolla!

    Kram Veronica

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!