28 december 2009

Vitare jul- finns det????

Just innan jul var Fru Fortuna på min sida och jag gick och vann i en tävling hos Marie-Nordingården som hon anordnade i samarbete med Lisa Stevens. Vinsten var ett massageljus med valfri doft från Klinta . Det fanns i en massa ljuvliga dofter men så valde mannen Mysk. Helt underbar doft! Förutom att ljuset sprider en lätt lagom doft så bildas en flytande, lagom varm olja på ljuset som man doppar fingret i och sedan masserar in i huden. Jag hade aldrig provat det här förr men kan varmt rekommendera att prova!!! Och jag tycker det vore en perfekt gå-bort-present!
Och titta gärna in på Klinta - en riktigt fin nätbutik!

1000 Tack både Marie och Lisa!!! Kommande bilder kommer att visa att massage är just vad jag behöver efter denna jul!!! Vi har skottat heeeeela julen!!!!! Ryggen är ett vrak!

Vit som snö, mitt bloggnamn har aldrig passat bättre. Hela världen är kritvit- utom mina röda kulor i trädet, dom riktigt lyser! Många har kommenterat att det ser fint ut!

Varenda granne har ägnat all sin lediga tid åt skottning. Idag var nog varenda en uppe på taken. Här vinkar en av våra go'-grannar.

Närmsta grannen ser vi knappt huset hos.....

Friggeboden ser inte särskilt inbjudande ut, helt igensnöad.

På altanen har jag skottat upp en gång fram till "fågelskogen", den syns inte här men vi har ställt några mindre granar i grupp och därinne finns godis för pippifåglarna, talg, nötter, solrosfrön o annat smaskigt!

Till saken hör att jag ju inte alls tycker om snö!!! Annat än den vackra färgen då;)
Och när det snöar närmare 1 meter inom ett par dygn så känns det inge' vidare! Hela julen har gått åt till att skotta. Får trösta mej med att julmaten iallafall inte stannat kring midjan:)
En annan tröst är att barnen har så kul. Det här är precis mittemot vår dörr, på andra sidan gatan, dit skickar vi all snö. Och det är just nu stora byggen på gång i högen.

Så en vit jul- det fick vi med råge!

Återkommer imorgon med lite andra julbilder.
Näe, nu är det nog dags att skotta vidare:(((

42 kommentarer:

  1. Hej!
    Det kan man kalla för snö. Jag som tyckte att vi hade ovanligt mycket här nere. Nu håller den på att smälta bort tyvärr. Stackars era ryggar. Vi har tur som har en liten traktor som man kan ploga med. Ha det så bra där uppe i snön kram Aydan

    SvaraRadera
  2. Hallojsan Gumman!!

    Haha.. Vilken mängd med snö!! Har inte sätt något liknande på länge!!

    Förstår att ni har slitit hela julen med att hålla undan den!!

    Massageljus var något nytt för mig med!!..Låter iaf ljuvligt!

    Ha en härlig fortsättning på året så "syns" vi snart!!

    Kramisen ifrån Sanne!!

    SvaraRadera
  3. Oj gisses vad snö, då skall vi inte klaga på det vi har. Kram

    SvaraRadera
  4. Oj en meter på ett dygn jag som tycker att det var jobbigt med våra 20 cm på ett dygn. Nu är det nog 40cm men tungt att skotta eftersom temperaturen nu har sjunkigt och snön väger bly.
    Men det är som du skriver barnen älskar det och det är väldigt vackert.

    Grattis till ännu en vinst.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  5. Ni har allt mer snö än vi, men hade jag fått bestämma kunde hälften ha räckt! Nu får jag ju inte det, så här har skottats också. Det var fint med kulorna i trädet, lyser upp den vita världen. Och grattis till din fina vinst, ett sånt ljus har jag aldrig sett. Verkar spännande.
    Ha det gott
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Ja, ditt bloggnamn passar din stad just nu! Skrattar gott åt all snö. Jag har pulsat omkring i snön idag. Den är lätt som en plätt men kan vara besvärlig för ryggen.
    Ha det så gott och gott slut!
    Carin

    SvaraRadera
  7. Tittar in och önskar dig en härlig nyårsvecka trots all snöskottning. Kram Anna

    SvaraRadera
  8. guuuuuu vad snö ni har, fantastikt härligt och juligt, åker du skidor? har varit ute lite nu under julhelgen, älskar att åka på längden och vi har ju snö med här..inte på långa vägar som ni, hihi...bäst att passa på!
    vilket härligt ljus, grattis! varmkram goa cilla//lotten

    SvaraRadera
  9. Cilla, vad mycket snö...Förstår att din rygg är sliten! Men vad mysigt, vi har ingen snö alls kvar. Jag hade gärna haft din;o)
    Här är så grått och trist....
    Ljuset verkar mysigt, ska nog kolla in en sväng där!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  10. Nog har du ett passande namn alltid, men här har det regnat och en plusgrad, men inatt ska det frysa på rejält för nu ska kylan komma tillbaka, så det blir för mig att stanna inne imorgoon, inte törs jag testa halkan inte, ha det gott, kram

    SvaraRadera
  11. Gokväll!
    vad go du är!
    Blev så glad över din snälla kommentar!
    Ljuvliga vinterbilder du visar,ja tänk att vi fått så mycket snö, och skottandet tar verkligen på ryggen!
    Märks att man börjar bli gammal!
    Jag önskar dej Ett Gott Nytt År!
    Många kramar Kathrine!

    SvaraRadera
  12. Hallå där, åh va gott det ska lukta , mysk, ännu en favoritdoft för mej, så kul att du gillade vinsten och tack för att du nämnde mej! Ja, vit som snö, det må jag säga, det var det verkligen på dina bilder, gud så mycket!!!

    Ha en god fortsättning bloggvännen och ett gott slut på 09! Mari.

    SvaraRadera
  13. Hej vännen
    Herregud vad snö ni har. Idag har det töat här och den bruna sörjan har ersatt det vackra vita.
    Nej ingen resa...bara en tur till den tropiska värmen i Fjärilshuset i Hagaparken.
    Grattis till din fina vinst. Massage ska man unna sig.
    Kramis Agneta

    SvaraRadera
  14. Tror minsann att det är dags för en flytt ner till barmarksland, här sliter vi INTE ihjäl oss med snöskottning - tvärtom, igår såg jag en liten knopp på min primulaplanta...

    Kram
    Lena

    SvaraRadera
  15. Nu får vi för alla synder*L*

    annbritt

    SvaraRadera
  16. Ja herre gud vad det snöar, Tur att man är en frisk och stark kvinna som reder sig själv. Snö överallt och det slutar ju aldrig ju. Härliga bilder ändå, det ser mysigt ut när man sitter inne.
    Må gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  17. God fortsättning, du verkar ha haft en härlig jul! Må gott och ha en skön kväll!
    Kram Anna-Karin
    hemochting

    SvaraRadera
  18. Hej vännen! Bilderna med all snö gör sig ej rättvisa. Både du och jag vet att det är mycke mer i verkligheten.......
    Kom oss ut i morse och jag och Ellen red på varsin häst i djupsnön, skojigt...
    Kram från en som känner sig insnöad nu i afton.
    kicki

    SvaraRadera
  19. Men vilka snömängder!! Förstår att du är trött på snön! Här håller den dessvärre på att regna bort, det lilla vi hade. Ja så där olika är det. Ni får nog använda er av din nyvunna massageolja nu för att komma i skick till nyårsfirandet!

    SvaraRadera
  20. Hej Cilla!
    Det var fasligt vad mycket snö ni har fått och dessvärre såg jag på nyheterna att det ska komma mer till veckan. Här har det istället regnat idag så det är superhalt. Det är inte heller kul.
    Jag har sådan tur att skottningen ligger på han med förklädet på höften så jag sitter inne och kollar på, hihi. Jag förstår dock att du med en opererad make måste rycka in och det kan inte var så kul. Men som du säger, det är jättebra motion.
    Jag hoppas att ni klarar er från stora mängder av snö så att ni kan roa er med annat än att skotta.
    Ha det så gott!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  21. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  22. Attans - kommentaren for väck!

    Vilka enorma snömassor ni har - nästan värre än hos oss.

    Här är det maken som stoltserar med getingmidja - själv skottar jag mest i mig gräddpraliner!!! :-)

    Det där ljuset lät lockande - har gått på reklamen och precis beställt hem en massagefåtölj!!!

    Skall kika in hos Klinta!

    Ett riktigt Gott nytt År till dig och din familj Goa Cilla!

    Kraam Maud

    SvaraRadera
  23. Hej Cilla! Jisses så mycket snö ni har, himmel alltså...förstår att det kan bli lite väl mycket, blir ju mycket jobb att få undan så man kommer fram överallt, men skicka ner lite hit till blekinge är du snäll...hihi

    Ja ditt bloggnamn lever verkligen upp till sitt namn nu :-) och du som inte ens gillar snö...Men det måste vara härligt för alla barnen, vilket jullov de fick. De röda kulorna i trädet var verkligen kanonfint, ser ut som äpplen som hänger där.

    Grattis till vinsten! Ha det bäst nu i snölandet. Stor kram Paula

    SvaraRadera
  24. Vad snö ni har fått hos er. Inget kul att skotta så mycket. Här har vi också fått mycket snö och nu ska det bli rejält kallt igen.
    Önskar dej ett gott slutt på 2009.
    Kramisar Birgitta

    SvaraRadera
  25. =) Visst är det underbart med all snö. Bilderna blir åtminstone vackra så ngt positivt är det ju=) Grattis till vinsten, låter härligt med doft och massageolja i ett. Skulle behöva ngt liknande själv. Hoppas att du får en underbar början på det nya året.
    Kram Ida

    SvaraRadera
  26. Jisses vad snö ni har fått, här är det oxå mycket, men ni leder nog, hihi...Lycka till med skottningen och slit inte ut dig!!

    Vilken turgumma du är, grattis!!


    Ha en fin tisdag!

    Kraam Sofia

    SvaraRadera
  27. Hej Cilla!

    Jag har också skottat, men hos oss har det inte alls kommit så mycket som ni fått. Det ser otroligt häftigt ut måste jag säga. Och alla uppe på taken, det har aldrig hänt här hos oss. Idag har det regnat och nu har det frusit på och temperaturen sjunker. Det skulle visst bli riktigt kallt i morgon.

    Skönt i alla fall att röra på sig:)

    Ha det så bra och hoppas det inte kommer mer nu!

    Många kramar
    Karin

    SvaraRadera
  28. ÅÅÅhhh vad snö ni har .Då har vi ingenting jo det har vi men inte så mycket.Kan tänka mej att dina röda kulor i trädet lyser underbart mot det vita.Grattis till vinsten,verkar vara ett härligt och mysigt ljus.Ha det gott vännen av dom få dagarna av året 2009 Varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  29. Förstår om din rygg känns ont. Maken har skottat hela dan här och han är stel som en pinne. Kommer inte ihåg att det snöat så mycket nån jul. Men fint är det och barna har kul.

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  30. Hej Cilla!!

    Tack underbara du för det otroligt fina paketet du skickade! Du anar inte hur glad du gjorde mig när jag fick det mitt under tiden som allting annat var så deppigt.
    Och vilka fina gerjer du gör!!!

    Många stora och varma kramar fån mig!

    //Catrin

    SvaraRadera
  31. Jösses vad med snö!!
    Vilken pulkabacke det kommer att bli!

    Tur då att du vann just den vinsten=))
    Se nu till att få ryggen masserad i massor.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  32. Hej Vännen!
    Oj, ja där ligger vi i lä vad gäller snömängd, hihi! Attans vad mycket ni har fått!! Förstår att barnen tycker det är kul:)
    En hel del att skotta men som du skriver, då stannar inte julmaten kvar runt midjan;)

    Vilket fint ljus du vann hos Marie,har inte sett såna massageljus förut!

    Ha en bra dag där i Snöriket!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  33. Hej Cilla!
    Vilka härliga vinter och julbilder!
    Hoppas ni haft det mysigt och grattis till dina vinster!!!
    Gott nytt år!!!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  34. Vilka härliga vinterbilder du visar, så mycket snö! Här i Karlskrona finns inte en gnutta snö kvar, dock litet kallare idag. Annars har vi bara haft gråväder förutom den lilla snö som kom innan jul. Kram Merja

    SvaraRadera
  35. HIhihi..ja där kan man snacka om nederbörd!!! Själv gillar jag snö, men kanske inte att det kommer sådana mängder på samma gång, bättre att det blir pö om pö. Ser ut att vara så mycket att det skulle bli svårt att hitta bilen, för att inte säga få fram bilen! Och sådant är inget roligt, speciellt när man har brottom någonstans, fast på dina bilder ser det ut som om det skulle vara omöljigt att ta sig ut på vägen. Hoppas allt går bra!

    SvaraRadera
  36. Hejsan svejsan!
    Jo men visst är det väl härligt med snö! Iallafall när den är vit och det är några minus grader!
    Gott Nytt År på dej önskar fru Ekeby!

    SvaraRadera
  37. Hej Cilla.
    Tack för hälsningen.
    Ha,ha, vad ironiskt att ni fått så mycket snö, tänk här har vi bara kallt, hela tiden, jag skulle gärna byta, men snön kommer, den brukar aldrig utebli.
    Vi har ju några decimeter ca 40 cm har vi nu.Mesta snön kommer i januari, februari och mars här.

    Dina tjejer ser ut att ha skitkul, så härligt.
    Kanske ni fått det ni ska ha för i år då, man får väl önska dig det och en massa massage.
    Tack för att du gav mig en hälsning, nu vill jag ge dig en riktig
    Gott nytt år hälsning.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  38. Absolut passande med Vit som snö... njut det är inte länge innan snön blir Vardagsvit.
    Ha ett riktigt Gott Nytt år!
    Kramizar Marith

    SvaraRadera
  39. Hej Cilla!
    Så mycket snö,jag förstår att ryggen värker,då blir det skönt med massage.
    Önskar dig och din familj ett riktigt Gott År.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  40. Tänk, ibland är jag allt lite vilsen...... Hade bestämt för mig att jag var in hos dig och skrev förut, men så fick jag ett infall att kolla det för säkerhets skull. Och här finns det ju ingen hälsning från mig inte!!!!!!!
    Ja, vad säger man?
    Men, i vilket fall som helst så har du varit i mitt huvud i alla fall och om några år ska du se att det funkar så - jag tänker på dig, på det jag ska skriva och sedan "publicera tanke" och VIPS bara så är det med.

    Nu är jag tillbaka i verkligheten igen och vill skicka dig en stor bamsig kram och önska dig och din familj ett gott nytt år!
    Ta det varsamt i snön.

    Tankspridda Mia

    SvaraRadera
  41. Japp..., jag har precis bestämt mig för att INTE gnälla över snön vi har fått här hemma..., jäklar vad med snö DU har fått då!!!!
    Jo, ryggen känner allt av den där konstiga och ovana rörelsen man gör varje gång man svingar iväg en snöfylld skyffel.
    Det är ju synd och säga att jag är av den tränade typen så jag känner det från topp till tå..., usch, hemskt att bli så kroppsligt påverkad av "några" spadtag;)))

    Cilla.., jag vill önska dig GOTT NYTT ÅR och var du än kommer att befinna dig på nyår så hoppas jag du får en oförglömlig kväll/natt.
    Ta väl hand om dig
    Marianne

    SvaraRadera
  42. Hej du sköna! Va glad jag blev när jag såg ljuset du fått! Jag har letat så efter det, men inte hittat. Nu ska jag klicka vidare:)
    Förstår att ni behöver massage nu... det har verkligen vräkt ner. Men nu tycker jag det räcker, det ska ju bort innan april om jag får bestämma ...
    Vilken underbar julklapp du fick av dotra. Dom är ju för underbara!!! Ja, maken din går inte av för hackor han heller;P Walther husen är underbara. Jag har inget ÄN... Men jag tittar å´funderar på att köpa ett mest varje vecka... Blir bara lite snål.
    Ha nu ett riktigt gott slut på året. Själv har jag börjat med morgondagens mat redan. Marinader, pannacottor osv..
    Stor kram
    Bibbi

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!