16 januari 2010

Bortskämd av min man!

Då var det lördagskväll.
Jag jobbar hela den här helgen och har precis slagit mej till ro med ett glas rött vin och tänker  försjunka in i bloggarnas värld. Familjen ser på Robinson men det lockar inte mej. Jag trivs bättre här.......


På fredag när jag kom hem fick jag en liten överraskningspresent av min andra halva. Jag måste nog kalla det kärlek när han lagt sin tid på att åka runt på alla loppisbutikerna för att se om det fanns något som lilla frun skulle gilla.... Och han hittade heeelt rätt! Ett par gamla vackra glasögon. Det har jag letat efter men inte hittat några jag gillat. Dom här var så fina! Precis som jag vill ha dom!

En vacker bok hade han också köpt till mej, fast inte på loppis. Den har vackert handgjort papper med rivna kanter och på första sidan står initialerna CB i reliefmönster- mina initialer, ett lyckat sammanträffande! Såå vackert papper! För en person med skrivklåda som älskar att skriva o texta, är det en underbar present att få! Till den en svart fjäderbläckpenna. Kanske jag skriver mina memoarer i den;)

2 gamla söta väckarklockor fick jag också. "Klockren" gåva till mej som älskar klockor av alla de slag. Dom påminner om att ta vara på sekunderna som tickar iväg....livet!

Inte nog med det, min samling av gamla mått där jag hittills bara haft dl-mått fick sällskap av ett 1-L-mått och ett litet 5-cl-mått!!! LYCKLIG!!! Ni kan ju tro att jag kände mej bortskämd- men glad!

Nu längtar jag efter en egen ledig helg full av loppisar att botanisera på.... Fast årstiden som är nu brukar inte bjuda på så mycket av den sorten tycker jag. Tyvärr.
Nåja, det finns gott om projekt i garaget som bara väntar på att jag ska hugga in på dom. Det kan ju vara bra att slutföra några projekt mellan varven också...inte bara skaffa nya;)

Hoppas ni har en fin helg alla söta som tittar in hos mej!

42 kommentarer:

  1. Vilka underbara presenter, kan det vara så att du fyller år tro. Grattis i sådana fall och grattis till att du har så fin och omtänksam man! Underbara bilder!
    Jag har loppisabstinens men har en liten inköpspaus nu, det har blivit lite för mycket av just det ett tag nu tycker jag.
    Ha de gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  2. Fina presenter till dej och passande också. Här har du en till som inte tittar på Robinsons. Gillar inte det programmet, så då kan jag hoppa det. Har liksom inte hunnit med bloggen sista veckan, så jag har lite att ta ifatt här.
    Önskar dej en skön söndag.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  3. jag bara gaaaaaaaaaaapar cilla, vilka härliga ting, har din man köpt de på loppis till dig alltså det är ta mig tusen såååååå vackert och fint, vilken kärlek!

    varmkram lotten

    SvaraRadera
  4. Men Cilla!..vicken lyckos du är!! Så fina saker!..Han känner dig väl gubben din ;)

    Sitter också vid datorn istället fö TV..Benknäckargänget! haha inget för mig!

    Ha en riktigt myspysig lördagskväll nu vännen!

    Kramis Sanne

    SvaraRadera
  5. Vilken lycka, så många fina saker. Hur har du tucktat honom, min hade vägrat. KRam

    SvaraRadera
  6. Vilken gullig Man Du har,ja Min var också gullig i dag och följde med mej på loppis så jag fyndade lite.
    Fin,fina mått 'n har jag inte haft lyckan att hittat några sådana.

    Robinson är inget för Mej heller.
    Gillar Bloggandet bättre.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej,
    vilka fina presenter och en sjutusan till man som går på loppis och fyndar till sin dam! Imponerande, jag bloggar också istället för Robinson!

    Ha en fin helg!
    Hälsningar Monica

    SvaraRadera
  8. Hej Cilla!
    Meen du vilka fina saker din man gav dig!! Han har väldigt bra smak, precis som sin fru:) Jättegulligt av honom!!

    Jag tittade på Robinson men så fort det blev reklampaus sprang jag till datorn o bloggade lite, hihi!

    Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  9. Hvilken snill mann du har, lykkelige du! Ser av din blogg at du gjerne skulle vært 15 år yngre. Det skulle jag med....

    SvaraRadera
  10. Vad mycket fint, kul att din man också gillar att gå på loppis.

    Jag håller på att måla om mitt syskrin efter att ha sett dina fina. Har tyvärr slarvat bort mina nya knoppar. Antingen dyker de upp eller så får jag köpa nya.

    Du får ha en fortsatt trevlig helg.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  11. Gokväll men vicken man du har såå underbara presenter.. nästan som födelsedag.. önskar dig en fortsatt trevlig helg kram sussie

    SvaraRadera
  12. Vilken härlig man du har, riktiga villhasaker har han fixat!!
    Jag är glad att min följde med mig på min lilla turne idag...
    Det är inte illa;o)
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  13. hej Cilla, det där kallar jag kärlek det. hur kunde han veta att du ville ha allt det där fina. Vilken man du har.
    Skulle ha gått på loppis i dag men valde sovmorgon i stället.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  14. Åh vilka underbart vackra gåvor... Med så mycket tanke och kärlek bakom... Vilken man... Han ska du hålla hårt i... Så fin...

    Underbara saker...

    Många varma kramar
    Elin

    SvaraRadera
  15. Hei,Cilla.Gaver valgt med omtanke du har fått av din kjære.Nydelig alt sammen.Jeg fant et par gamle briller på loppis i Sverige,men har greid å ødelegge litt av infatningen....God helg til deg.Klem

    SvaraRadera
  16. Wow vilken man du har :-)Han har ju hittat kanonsaker till dig..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  17. Hej Cilla.
    Men allvarligt, han måste verkligen älska dig.
    Vad underbart.
    Ja man kan bara gratulera.
    Sköt om dig.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  18. Hej Cilla,
    Vad gullig han är din man!
    Vad fina saker du fått/köpt kul med lite nya saker som lyser upp i mörkret.

    Ha en bra dag, kram Rebecca.

    SvaraRadera
  19. Heisann!!
    For noen koselige presanger du fikk da!!
    skjønner at dette er lykke!!
    Kikker etter slike gamle briller men det er ikke lett å finne.....
    Gleder meg til loppis tid her men der er sjelden slike skatter....men noen koselige saker innimellom kan man være heldig med!!

    Ha en fin søndag

    SvaraRadera
  20. Ja du Cilla..., vilken underbar man och jag vet att fler än jag sitter och tänker så här..., varför gör min gubbe aldrig så:(:(
    Är det ett intresse för din man att gå på loppis eller han "offrar" sig och går in på loppisar för att han vet att dina drömpresenter finns där?

    Jag tvivlar inte på Jannes kärlek till mig men han hade då jäklar INTE gått in på en loppis för att ragga upp presenter till mig...,nix!!!

    Vilken gó gubbe du har....
    Önskar er en skön söndag vännen
    Kram kram
    Marianne

    SvaraRadera
  21. Vilken man!!!
    Kan inte klaga på min heller , men en sådan sak skulle han faktiskt inte göra.
    Jätte fina saker du fick.
    Här ligger loppisarn gömda under snön känns det som. Men till våren borde de ju töa fram ;).
    Ha en bra söndag.
    Kram Cia

    SvaraRadera
  22. En sån gullig man som letar saker på loppis åt dig!!!
    Jag var på loppis igår, hittade några småsaker...
    Ha en fin söndag
    Kram A-K

    SvaraRadera
  23. KÄRLEK! Men visst är det att "Som man sår får man man skörda..." ;)
    Underbara ting hade han funnit åt dig. Jag längtar så efter en mysig loppis nu. Men just nu finns ingen ledig tid på helgerna heller... Men min tid kommer också så småningom:) Då ska här göras fynd! (hoppas jag;P)
    Har letat musk ljus länge och blev så glad när du skrev om dem. Får se om jag kan göra en beställning. Hur är dofterna på de andra ljusen du köpt? Jag gillar inte så söta dofter, blir lätt huvudvärk då... en citrus osv är underbara:)

    Kramar på dig!
    Bibbi

    SvaraRadera
  24. Vilken tur att du gjort ett nytt inlägg!(ler)
    Verkligen fint inlägg, fint skrivet,härliga bilder och helt Oumerliga Ting så klart!
    Sedan lite trevliga kommentarer på det, då är bloggen som bäst!
    Gör själv inget nytt inlägg nu på någon dag, det senaste får ligga där och sjunka in"!
    Jag har tidigare gjort en del inlägg om "manligt" kontra "kvinnligt" i min blogg, så jag ler lite igenkännande när jag läser kommenterandet kring din mans "Loppishandlande"! Det svider säkert att läsa det för många kvinnor. I min andra blogg, Jernsaxen, som behandlat lite psykologi bl a utöver sjukvårdfrågor, har jag inte fått så många kommentarer direkt, men jag har suttit timvis och svarat på mail, varför vi män är "sådana skitstövlar" ibland! Fast "inredningsbloggarna" verkar vara ett ganska lyckligt gäng kvinnor generellt sett, för visst kräver det sin man att leva i dessa "dockskåp"! (ler)
    Roligast är nog alla inlägg om hur man städar bort mannen, det finns alltid, där och jag "älskar" dessa inlägg, har samlat ihop över 200 stycken nu, hur det över hela vårt rike snickras lådor, målas skåp mm för att utplåna alla spår av våra verksamheter, tidningsläsning, jakt, verktyg mm (Kom ihåg att det jag nu skriver skriver jag med glimten i ögat)
    Mitt favorit uttryck har ju nu hittat på två bloggar bara den här veckan!
    "-En lydig man, är en lycklig man!" Oj, blir långt det här, men min stora passion i livet är ju beteéndevetenskap och då är ju bloggandet en underbar källa att ösa ur! Fick ett mail för ett tag sedan när jag skrev det!
    "Jaså, man är analyserad nu!"
    Inte alls, det är inte det, det handlar om, tvärtom.
    Ja, ska inte skriva mer om det, du har ju valt att ha en "inredningsblogg" så då ska jag inte hålla på med allt för ovidkommande ämnen, kontentan av det hela är ju egentligen att om fler män in din man ägnade sig mer tid åt sin Fru/parterns "värld" så skulle vi ha fler lyckliga och fungerande förhållanden.
    Pratade men en kvinna för ett tag sedan som nästan en gång i månaden fått choklad och rosor av sin man i över 10 års tid, vet du vad "skon klämde"? Hon åt inte choklad och hade aldrig gillat rosor!
    Shit, nu blev det som sagt långt det här, skulle ha berättat lite om gamla glasögon, samordnade en insamling för över 20 år sedan av glasögon till Kenya!
    Det kom in en hel del antika glasögon, söndag idag, måste erkänna att jag syndat! Berättar inte mer, säger bara att jag är också en människa! (ler) Men jag lovar, jag har gjort bot och bättring många gånger om sedan dess och en djäkla massa ungar har fått glasögon både i Kenya och Gambia pga mig! Kanske två, tre blev utan, men va fan, det skrivs så mycket skit så alla behöver väl inte kunna läsa! (Förlåt, dumt skämt, typiskt manligt att försöka skoja bort det allvarliga)
    Ha nu en fin Söndag, var rädd om dig och de dina och Kram ifrån Oumberlige Peter som ibland kallas för Omöjlige Peter av sin Fru!

    SvaraRadera
  25. Det var en händig karl!! Så fina saker allihopa, han har verkligen lagt ner sig i och hitta. Förstår att du blev jätteglad. Vi skulle på Loppis igår, men där var det stängt.
    Ha en mysig söndag goa du
    Kramis
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  26. Vilken man du har Cilla !! Så fina presenter , som han har tagit sig tid att leta upp ! Supergulligt ! Önskar dig en skön Söndag ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  27. Men vilken raring till man du har, förstår att du är glad!! Kanonfina saker han fyndade åt sin kära fru:-)!!

    Ha en underbra söndag, största kramen Sofia

    SvaraRadera
  28. Vilken raring till man du har.Förstår att du är jätteglad.Vilka underbara saker han fyndade tll sin fru.Men det är gu ju värd för du är ju bara så underbar och go Cilla .Ha en skön söndag Goakramen Rita ♥

    SvaraRadera
  29. Hallå i stugan!
    Har du något tips på hur du får gubben att inhandla just sådant?
    Min kommer hem med nya elgrejer som jag ALDRIG pratat om ej eller visste att de fanns!
    Det enda jag inte har är väl en bakmaskin men den kommer säkert...Hi Hi!

    Ha det gött!

    SvaraRadera
  30. Så underbart fint du har fått.
    Ha en fortsatt bra söndag.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  31. Vilka underbara presenter av en säkert lika underbar man! Roligt att bli överraskad sådär! ha en skön fortsättning på söndagen (ifall du är ledig nu...) Kram

    SvaraRadera
  32. Vilken underbar man du har...& vilken härlig Kärlek <3
    Så kul att få bli överraskad på ett sådant sätt...underbart!!

    Ha en skön söndag,

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  33. Hej Cilla!
    Vaad fina saker du fått!! Omtänksam man du har. Som har förstått vad du gillar för typ av grejer. Imponerande!
    Fint var det alltihop!

    Kram Mia

    SvaraRadera
  34. Vilket fynd till karl du har! Inte tokigt! Och du verkar ju uppskatta det, härligt!
    Ha en bra fortsättning på söndagen!
    Hälsningar från mig
    Carin

    SvaraRadera
  35. Lämnar ett litet avtryck att jag hittat hit!
    /Helena

    SvaraRadera
  36. Men så underbart, ja det är verkligen härligt att bli bortskämd ibland. Du har rätt.. det är kärlek det! =)

    SvaraRadera
  37. Hej på dig!
    Vilken man du har som kommer hem med så fina saker. riktigt fina glasögon. När jag såg dem kom jag på att jag har ett par gamla som jag räddade från soporna när Mickes mormor gick bort. Min ena skänk räddade jag också från att hamna på tippen då också. Jag kom på att jag inte skrivit till dig. Tror du missade att se det i mitt inlägg. Nu har det hamnat lite längre ned på sidan, en liten award till dig från mig. Ha en riktigt bra vecka Kram Aydan

    SvaraRadera
  38. Oj vilken rar man du har! De där glasögonen var ju jättesöta

    SvaraRadera
  39. Det var gulligt av honom. Han har nog en rar fru också.../Anette

    SvaraRadera
  40. Tänk vad roligt när man får saker som är mitt-i-prick. Din man känner dig väldigt väl och vet vad du önskar dig. Tog kanske lite tid att hitta dessa skatter oxå, dem finns ju inte i varuhuset precis;-)
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  41. Vilken UNDERBAR man du har! Det måste ju betyda att du är lite underbar du oxå... :) /Lillsnörpa

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!