12 mars 2010

Detaljer-pricken över i.

Det är sällan jag visar kläder i min blogg.... det är inget jättestort intresse för mej. Jag går oftast klädd i tunika och tights eller klänning, helst i diskreta färger och ganska enkla modeller, däremot är jag svag för detaljer som jag tycker är pricken över i.... Sjalar, skor o smycken!!! Det förgyller det allra enklaste plagg.

Förra veckan hittade jag en alldeles ljuvlig sjal i min favoritinredningsbutik! Den var alldeles för dyr men vad gör man när den bara ropar mitt namn??? Köper den förstås;) Jag valde mellan svagt rosa och svart... För mej vinner alltid svart när det gäller kläder men nu ångrar jag mej.... Det är ju snart sommar! Vore det inte fint med en svaaaagt rosa sjal till en vit sommarklänning.....???? Säg JA! Då ilar jag dit igen!!!!

Söta grå overknee-strumpor från Indiska fick också hänga med hem från stan, snyggt till en svart klänning med svarta strumpor under tycker jag!
Jag har aldrig hunnit med på KappAhls Vintage Stories-kläder, dom försvinner direkt! Jag hittade däremot en sjal från samma serie- till halva priset! Älskar den! Den är lite längre o bredare än den förra så dom går INTE att jämföra även om vissa i huset tycker det;))) Jag hoppas att ni håller med mej;) 

Hjärtat köpte jag i Umeå i en fin butik - Mias lustgård.
Kärlek. Love, Amore, Liebe.... Kärleken är lika vacker på alla språk!
Sen har vi sko-passionen! Det här är Vagabondskor, mitt senaste inköp, ett av mina favoritmärken på vinterskor, dom passar mina fötter perfekt o har bra kvalitet.
Smycken sen.... Juveler;))))) En annan av mina svagheter. Det här armbandet, Thomas Sabo Charm Club, har jag spanat in ganska länge. Och på Alla Hjärtans Dag blev det mitt:)))
Det finns mängder av vackra berlocker till som gör mej alldeles knäsvag! Franska liljan, ett kors med röda stenar och ett hjärta av änglavingar var berlockerna som satt på mitt armband när jag fick det och dom hade jag gärna valt själv också. Han vet vad frun faller för;)
JUST LOVE IT!!!!!!!

Precis som att detaljerna är pricken över i när det gäller kläder så är det också det när det gäller inredning! Jag har fått en så vacker present av en fantastiskt gullig bloggvän- Maria med bloggen Lissboden . En ljuvligt söt glaskupa med vackra slipningar. Jag har lagt torkade rosor i, dom kommer från vår hotellweekend under Alla-hjärtans-dagshelgen. Den här presenten kom till mej när jag behövde det som bäst, 1000 TACK Maria!!! Du är underbar o har ett varmt hjärta!!!! Jag tycker såå mycket om den!!!
Fredag..... Jag ska alldeles snart iväg på jobb. Men sen väntar fredagsmys och ledig helg med middagsbjudning för goda vänner på lördag och förhoppningsvis loppis på söndag så en härlig helg väntas!!!!
Önskar er alla en underbar helg och vi hoppas att vårsolen lyser över oss alla!!!

44 kommentarer:

  1. Oj, vad mycket fint. Min garderob skulle behövas bytas ut. Då menar jag innehållet i den. Det finns mycket fint att handla i klädesväg nu, fast när det kommer på en så är det inte lika snyggt. Jag bara älskar sjalarna, fast på andra är det snyggt men inte lilla mej. Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fina sjalar du köpt och jag tycker faktiskt att du ska ha den första svarta i rosa. Jag antar att den är i puderrosa som är en mycket vacker färg.
    Ditt halsband var så vackert. Vilken underbar man du har som ger dig så vackra saker.
    Vad roligt att du tycker om klockan. Just nu har jag satt den på andra hållet i en tennljusstake vilket också blev fint.
    Det låter som om du kommer få en härlig helg!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilka härliga inköp du gjort förstår att det var svårt att låta bli. Skorna var väldigt snygga men för mig är det värsta som finns att behöva handla. Smycken däremot, kan man aldrig få för mycket av eller hur. Ha en fin fredag.
    Kram/Helen

    SvaraRadera
  4. Så mycket fint du visar! Ja sjalar kan man nog aldrig få för många av. Rosa, svarta, breda och smala alla är de lika användbara och kan bli så fina så tillsammans;)
    Ha en bra dag
    Fia

    SvaraRadera
  5. Vad kul med lite nya saker, Vad gullig han är mannen din som köpte ett så fint armband på alla hjärtansdag.
    Det är klart att du måste ha en ny ljusrosa sjal nu när snart våren och sommaren kommer =).

    Jag tänkte på dig vid morgonkaffet i dag, på mjölkförpakningen va det ett recept som hette Vit som snö =).

    Ha en bra helg, kram Rebecca.

    SvaraRadera
  6. Ja, du förstår ju vad jag kommer att skriva nu.......
    Sjalen är så underbar och svart och rosa är ju grunden och basen. Visst behöver du båda ;)
    Känner att jag också hade behövt dem..... *ler*
    Håller med dig om att detaljerna är viktiga och hittar jag ett plagg som jag älskar kan jag sedan ha det i flera år. Då får det vara värt att det kanske kostar några kronor. Men, likväl så kan det där som kostar lite bli en lika stor favorit. Det är inte märket som styr utan stilen, om det har DET!
    Ha en riktigt fin helg nu min vän!
    Blir så glad av dina inlägg :) :)
    Stor stor kram Mia

    SvaraRadera
  7. Klart Du ska köpa den sjalen i rosa också jag skulle inte tveka alls.....
    Skulle inte Jag...Du får spara in på nått annat i stället....
    Jag är väldigt svag för vackra "tillbehör" det kan göra den tristaste jumpern till nått speciellt.

    Skona är fina och lycklig Du som kan ha lite klack jag har graningekängor och går väääldigt stadigt på jorden i dem.

    Ha en underbar Fredag!
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Klart du ska köpa sjalen i rosa oxå.Jag skulle inte tveka.vad fina skor.Vilket härligt smycke med massa undebara berlocker.Vad gullig present.Den var kanonfin.Önskar dej en mysig fredag Goa Cilla Varmkram Rita ♥

    SvaraRadera
  9. Klart du ska ha den i rosa =) det blir finare mot ansiktet än svart tycker jag. Ha en fin helg!!!Kram Towe

    SvaraRadera
  10. Det var en ljuvlig sjal du köpt dig, klart du ska ha en i ljusrosa också nu till våren! Det gör ju så mycket med det där "lilla extra"....Vilket fint armband du fått av maken förstår att du är nöjd med det! Önskar dig en trevlig helg med solsken o takdropp! Vårkramar till dig! Therese

    SvaraRadera
  11. Nog skulle du ha en rosa, jättefint till vit tunika. Skynda dig så dom inte tar slut...eller ring! Håller med dig, det är detaljerna som sätter piffen på allt, både kläder och inredning. Det armbandet var så jättefint, underbar gåva. Och så fin glaskupa du fått av Maria, där förstår jag att du blev varm i hjärtat.
    Ha en fin helg vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  12. Oj, vad du har shoppat loss! Så mycket fint! Jag tycker som du om de där sjalarna! Jag har den svagt puderrosa och älskar den, men har letat efter en svart...så vackra de är!
    Jodå, jag har en svart också från Kappahl, den får duga..:)

    Jo, man känner för lite nytt nu när våren börjar nalkas!
    Kul att få se dina inköp.
    Ha en härlig fredag!
    Lisa

    SvaraRadera
  13. Härliga sjalar!
    Ha en skön helg!
    Kram Anna-Karin
    hemochting

    SvaraRadera
  14. Heeelt olika sjalar ju! Det ser ju alla med ett öga för detaljer! Jag gillar också mer att köpa smycken och sådannt, mer än kläder, det är ju mycket enklare att prova, bland annat. Jag har en gång i tiden jobbat i smyckesbutik, så man har ju ett nätt lager här hemma... ;-D

    SvaraRadera
  15. Vad roligt att få se lite kläder på din sida :) Kappahl har gjort helt rätt som kör lite vintage.

    Ha en mysig kväll!

    SvaraRadera
  16. Hej Cilla.
    Ja det var mycket fina saker du visar, dessa helt underbara sjalar, som jag heller aldrig hinner köpa för att jag nästan aldrig är på plats i stan.
    Och vika coola skor.
    Armbandet är så sött.Berlocker är verkligen gulligt.
    Är det i silver kanske.
    Jag är inte så informerad om saken.
    Men ända sen man var liten har man ju önskat sig en sån.
    Det är mycket som inte blir av.
    Men vilken underbar vän som skickade dig den vackra kupan.
    Det är så härligt med alla fina bloggvänner.
    Kul för dig.
    Jag önskar dig en fin helg.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  17. Hej, nu var det länge sen vi var ute på bloggarna...vi har ju haft fullt upp med flytten! Vilka fina sjalar...jag är också en sjaloholic! Köpte en på Allbutiken här i Skelleftehamn i går..skulle köpa färg men en rosa mermellisjal åkte med i påsen.
    Kram caro

    SvaraRadera
  18. Hallojsan vännen!!

    ooohh så mycket härliga bilder :)..
    jag gillar också enkla färger och SVART på vintern och VITT till sommaren.. men då och då slinker det in något färgglatt!!

    Jättefina schalar du har köpt!!
    Fin present och köpefynden!

    Det låter som om det skall bli en toppen helg hos er!..både goda vänner OCH loppis ;)!!

    Ha en riktigt mysig fredagskväll!!
    Kram Sanne..

    SvaraRadera
  19. Ja, schalar kan man aldrig få för många av. Det värsta är att jag glömmer de titt som tätt när jag far iväg om det är sådana här tjockare som jag ibland tar av mig...
    Håller med att det är associarena som gör det!
    Trevlig helg!
    Carin

    SvaraRadera
  20. Rosa skulle ha varit vackert, den första instinkten ska man alltid lyssna på, hihi. Jaa.. härligt med en skön helg.
    Själv hoppas jag på ett loppisbesök i morgon. Hi..
    Kram

    SvaraRadera
  21. Men wiihoo vilka fina saker du visar vännen! Dojjorna är verkligen got to have, sååå snygga!!:-) Tack för söta kommentarer hos mig! Stora kramen Sofia

    SvaraRadera
  22. Så mycket fint du visar!!
    Visst är det alltid snyggt med svart, men rosa känns ju vårigt!!
    Dina vagabondisar är så coola;o)

    Ha det bäst!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  23. Hej Cilla!
    Jag har aldrig besökt din blogg tidigare men rackarns vad fin den är! Så klart ska du ha en rosa sjal!!! Det passar ju även fint till en svart klänning...
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  24. Hej!
    Jättefina sjalar, en rosa är ju oxå snyggt nu till våren.
    Ha det gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  25. En rosa sjal till våren och sommaren vore ljuvligt på dej! De svarta är också fina.
    Önskar dej en skön och härlig helg.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  26. JA!! En ljust rosa nu till våren/somaren hade ju varit jättesnygg.. Gillade båda de svarta med..


    Kram Mia

    SvaraRadera
  27. Hej Cilla!

    Vilken skön helg du har framför dig.

    Oh, vilket snyggt armband du fått!
    Sjalen är ljuvlig.. Skorna! Så fräcka! Visst blir man glad av lite nytt.. Jag har med pippi påskor och väskor. Är ju så roligt!

    Ha det riktigt gott i helgen!

    kram Mia

    SvaraRadera
  28. men oj vad du har shoppat! och så fina saker!

    Ha en finfin helg!
    Kram pernilla

    SvaraRadera
  29. Åh, vad mycket fint du visar! Gillade sjalen jättemycket! Fick lite shoppinginspiration här!

    Trevlig helg!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  30. Kikar in och önskar dig en fin helg!
    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  31. Så fina saker du har köpt !! Och jag förstår att sjalen ropade på dig ! Den hade varit fin i rosa också ! Önskar dig en mysig helg ! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

    SvaraRadera
  32. Å vilken vacker sjal.
    Jag är som dig inte särskillt klädintresserad men detaljer är vackra.
    Jag formligen älskar Thomas Sabo möjligheterna är oändliga.
    Kram Marith

    SvaraRadera
  33. Får en man vara med och disskutera skor och kläder?
    Nej, jag ska inte ge mig in i den världen, jag har ju tidigare berättat att jag handlat min Frus alla kläder under alla år!
    Faktiskt aldrig misslyckats!
    Själv har jag tre huvdklädstilar, kalsingar (endast), kostym grå eller svart med färgglad slips och olika varianter av lila skjortor, bara egypisk kammad bomull ska det vara! Sedan är det Helly Hansen och Bläkläder resten av tiden!
    Sjalen och dina fina skor får helt klart godkänt med plus i kanten, fast jag vet ju numera vad det är du drömmer om för skor, du tillhör ju numera 100 miljoners klubben!
    Sulan på dina skor är ju en klassiker som Prada faktiskt var först med på kängor, som korkdojja fanns den ju redan med på glada 70-talet och tidigare!
    Jag har ju haft få som tittat på min blogg då jag visat äkta vintage kläder, men fortfarande så är det låga priser på stockholms auktionshus när vintage kläder säljs, ja de erkända stora märkena som Chanel och Hermes går för överpriser men resten, går för nästa ingenting ibland gå in och titta på Stockholms Auktionsverk och Bukowskis, länkar finns hos mig i marginalen för den som är intresserad!
    Hm...jag skulle ju inte disskuter kläder....ja,ja jag är som jag är!
    hoppas solen skiner hos dig på alla sett!
    Ha en fin fortsatt Helg alla kategorier!
    Kram ifrån Peter!

    SvaraRadera
  34. Vilka saker, riktiga guldkorn! Älskar dina svarta sjalar... vill ha!
    Marielle

    SvaraRadera
  35. Håller med dig att schalen var underbar! Nöjd med sig själv blir man när man hittat något man verkligen gillar. Vilken fin present du fått! Även hjärtat var ljuvligt. Ha en trevlig kväll! Melodifestival blir det här.
    Kram Anki

    SvaraRadera
  36. hej vännen, jaaa visst är dina sjalar fina och jag håller med det är detaljerna som gör det.
    Vad snäll hon är Maria som gett dig en underbar odlingsklocka ååå så fin den var.
    Kram på dig/Ingela.

    SvaraRadera
  37. Åhhh vilken härlig shopping, mycket mycket fina saker.. jag tycker som du skriver att de kan va fint med en rosa till våren nu och så har du ju den svarta vintage kvar ;)
    Jättefint armband också...
    Kraaam Linda

    SvaraRadera
  38. Hinner nu aldrig att gå i klädbutiker, bara loppisar som gäller...0) så klädkontot har blivit väldans billigt sedan jag flyttade från stan, det var skillnad när man bodde mitt i city, då inhandlades massor, hoppas helgen är skön,

    KRAM

    SvaraRadera
  39. Härliga saker du visar! Det är kul med lite klädinlägg mellan varven!

    SvaraRadera
  40. Hej Cilla! Hoppas att du haft trevligt i helgen med dina vänner! Här har vi haft riktigt vackert vårväder med solsken o takdropp! Hoppas att solen lyst på dig också! Vårkramar till dig! Therese

    SvaraRadera
  41. Visst är det fint med sjalar, jag har också många. Här finns en till som mest går i tights och gärna i svarta kläder f.ö. Måste börja handla lite vårkläder nu snart när jag ser dina fina kläder:)

    Hopas din middag blev trevlig!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  42. Visst är Mias Lustgård en underbar butik! Har nog aldrig lämnat den utan en påse i handen...

    SvaraRadera
  43. Hej Cilla!
    Hoppas din helg varit bra!

    Sjalen var jättefin!! Men kanske rosa , ja, eftersom vi går mot ljusare tider... Men en svart är alltid bra att ha i garderoben, fast det hittade du ju på Kappahl..*ler*... Kul att shoppa i alla fall!

    Kram mariette

    SvaraRadera
  44. Jag skulle nog valt den första i rosa, eftersom din andra är i svart.
    Armbandet från Thomas Sabo är så fint, jag fick ett i födelsedagspresent av min käraste barndomskompis.
    Vilken fin present du har fått av Maria.
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!