24 april 2010

Tänk om....

Tänk OM.... jag inte gjort si eller så, hur hade det sett ut nu då? Så tänker iallafall jag mellan varven. Men inget går göra ogjort, det enda som går påverka är framtiden. Att ångra saker löns liksom inte, det tar bara tid och energi. Vi har ju bara ett liv och det gäller att fylla det med rätt saker och våga se nya vägar!

Vad jag INTE ångrar är mitt inträde i bloggarnas värld! För jag har mött så otrooligt många mysiga, varma själar här! En av dom är Mia - Rummet för välbefinnande ! Förutom att hennes blogg är så sanslöst vacker och att hon är en så härlig person som gör mej glad så skapar hon ljuvliga ting som ni kan se HÄR! Mia har verkligen modet att följa sitt hjärta och sin känsla vilket resulterat i hennes nya företag Känslans Väg . Det inspirerar mej också och jag önskar henne all lycka!!!

Gissa om hjärtat slog dubbelslag av lycka när jag hittade den här vackra presenten från Mia i min brevlåda !!! Ett såå vackert sirligt staffli som hon skapat i trådslöjd och små söta kort! (Bilderna är klickbara, då ser ni bättre hur fina korten är!) Himmel, vilken wow-dag!!!
Korten är gjorda i ett vackert papper med såå söta motiv och ord som alla mår bra av! Tack gulliga vännen, du vet att du prickade såå rätt! Älskar mitt "Cilla-staffli" och dom fina budskapen! Ska vårda dom ömt! 
Som jag skrev häromdagen så nöp jag loss alla knopp- och blomstänglar från mina 4 Mårbackaplantor efter "order från proffsen". För att piffa upp blommorna tills nya stänglar kommer har jag stuckit ner söta blompinnar i rost. Ett av fynden från häromdagen....
Pigtittaren hittade jag på Blocket. Brun då- vit nu:) Den har ett så fint lite "bubbligt" orginalglas kvar, trots en mörk fläck på glaset så vill jag absolut inte byta ut det! Däremot satte jag dit ett monogram som jag tyckte var så fint.
2 awarder har landat hos mej och gjort mej glad!

En av awarderna fick jag av Rebecca- Beccas Hus . Sötaste lilla Tingelingawarden:) Tack söta du!!!
Den andra fick jag av Annika- Min dröm om lantstil . Tack vännen!

Jag saknar förmågan att välja ut några av er. Ni får ta med er awarderna från mej ni som vill!!!
Sist av allt: en ny "möbel" har hamnat i mitt bloggrum!!! Såå långt från min "shabby-chic-stil" man kan komma! Jag har ersatt min kontorsstol med en stoor pilatesboll!!!! Så nu kan jag träna mag- o ryggmuskler medans jag bloggar!!! I hopp om ett six-pack magmuskler till sommaren.....;) Hihi.
Nu är det dags för middag. Det är premiärgrillning här och det ska bli sååå gott! Inget slår årets första grillning!!!

Hoppas ni har en mysig lördagskväll o helg!


31 kommentarer:

  1. Vart får man tag på så fina monogram? Jag har oxå en pigtittare so mjag har tänkt måla vit sen länge.
    Kramis Linda

    SvaraRadera
  2. Ååå så mycket vacker du visar..
    Ja men visst är det så kul att blogga & alla dessa underbara "blogg vänner " man fått!!
    En mys pys lördag till dig rara vän!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  3. Ja åhh vad bloggningen har gett och tillfört mycket positivt i ens liv, love it!!:-)

    Mums vad gott med grillning, det blir det här oxå:-)

    Kramkram S.

    SvaraRadera
  4. Jag bara ÄLSKAR att blogga ♥Åhh vad mycket det ger alla mysiga ,goa underbara människor.Ja det ger så mycket♥vad fina saker du visar idag.Gulliga kort♥ Önskar dej en härlig kväll goa Cilla.Bamsekramar Rita♥

    SvaraRadera
  5. Jag förstår att du är mer en glad!! Jätte söta kort och korthållare! Hoppas pilates bollen gör vad du önskar;)
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. Grattis till dina Awarder! Och vilken underbar present som damp ner i brevlådan...den är jättefin och den är du väl värd...:) Nu ska jag kika in hos Mia!

    KRAM Helena

    SvaraRadera
  7. Som vanligt så njuter jag av dina fina bilder på dina inlägg och blir glad över de alltid trevligt skrivna raderna.......men så.....vad dyker upp en pilatesboll! Viken fasa!
    I ett halvår blev en illgrön pilatesboll min "nya kvinna", jag lyfte ett tungt lastbilsdäck och fick en kotkompression. En av sjukgymnastens specialövningar för mig var att ligga över denna boll och gör sakta små "juck" mot den i olika upprepningar 3 gånger 10 eller något sådant!
    Jag vägrade, då sa min kvinnliga sjukgymnast att jag inte skulle vara larvig, det är en vanlig övning! Sagt och gjort, en morgon när jag hos sjukgymnasten låg och "lättjuckade" mot min "gröna gummipartner" så hör jag plötsligt ett gapflabb, det är min sjukgymnast som skrattar sig fördärvad bakom min rygg!
    Medans tårarna rinner så ber hon så hemsk mycket om ursäkt.....hm...det är fan inte lätt att vara Viking inte och hålla på sin manlighet!
    I vilket fall så gav "juckövningarna" resultat och jag blev helt återställd i ryggen!
    Sjukgymnasten möter jag ibland på stan och då ler hon som bara en mycket nöjd och glad sjukgymnast kan göra och jag ser att skrattet ligger på lut i hennes mungipor!
    Hoppas du blir bättre av dina övningar!
    Ha en fin kväll, sitter på en campingstol och skriver dessa rader, lite lätt kyligt ute, men underbart!
    Kram ifrån Peter!

    SvaraRadera
  8. Grattis till dina awarder.
    Vilka härliga saker som damp ner i brevlådan. De är så fint att pynta med vackra kort.
    Känner igen pilatesbollen, har en likadan som jag använder dagligen tillsammans med hantlar. Har upptäckt muskler som jag inte trodde jag hade, *ler*.
    Önskar dig en fortsatt härlig helg.
    Kram Britt

    SvaraRadera
  9. Ha en bra lördagskväll!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  10. Vilken söt present..

    Visst är det kul med bloggvärlden.. Man "träffar" på en massa härliga människor som man aldrig hade mött annars..

    ha en bra fortsatt helg..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  11. hej cilla :D du dom dära monogrammen, vars köper du dom ? Det du satte på spegeln, dom e ju jätte fina :D snyggg pigtittare! Har en liknande som står och väntar på vit färg ;P + en del del andra saker också!hehe!Bad mamma köpa med sig 3 burkar sprayfärg åt mig från dollar store nästa gång hon e dit, dom e bra och billiga ;P har bestämt att jag inte ska uppdatera bloggen nu förens bäbisen kommit ;D så nästa inlägg ska d va med ett sött litet troll på ;P haha ! Ha en trevlig helg och ta hand om dig :D kraaaaam

    SvaraRadera
  12. Grattis till dina awarder! Vilken underbar present du fått! Förstår att du blev glad över dessa. Gillade även pigtittaren och monogrammet. Visst är det trevligt med alla söta bloggvänner man stiftat bekantskap med!
    Ha en fortsatt trevlig kväll!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  13. Hejsan!
    Så fina saker du fick från Mia, ja visst gör hon fina saker, hoppas att jag snart har vägarna förbi hennes verkstad i kil.

    Ha en mysig kväll, kram Rebecca.

    SvaraRadera
  14. Hej Vännen!
    Vad mycket fint du visar! Tack för tipset om Mias vackra saker, ska kika in på hennes blogg:)

    Låter gott med grillat! Det ska vi göra imorgon (eller idag rättare sagt, ser att klockan slagit över till söndag redan:))

    Grattis till dina awarder goaste Cilla!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  15. Härligt och grilla, hoppas det är lika fint väder till valborg. Då tänkte vi ha grill-kalas. Grattis till fina awarder, dom är du värd. Och jag bor ju inte så långt från Mia, ska allt åka dit och titta på hennes nya lokal och fina saker. Du har fått så fina saker, det stod ditt namn på det söta stafflit. Jättefin pigtittare du fyndat också.
    Ha en härlig dag vännen.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  16. Vilka vackra saker Mia skapar. Jag var inne och tittade på hennes blogg och såg att hon är en väldigt kreativ person. Dessutom skrev hon så härligt om att hon längtade att gå till jobbet och det är väl underbart!?!
    Vilka fina presenter du har fått av henne.
    Du skriver så bra om att det inte är någon idé att undra varför man gör si eller så här i livet. Ibland blir det lite tokigt men det är ju skönt att veta att ingen är felfri.
    Grattis Cilla till dina awarder!
    Ha en härlig söndag!
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  17. Du är själv en sådan inspirationskälla tycker jag...för mig iaf..
    Alltid spännande och titta in till dig för att se vad du hittat på..

    ♥Mia

    SvaraRadera
  18. vilken fin vän som skickar så fina saker till dig ,man blir så glad när sådana vänner finns
    önskar dig en härlig söndag
    kramiz

    SvaraRadera
  19. Åhhh Cilla, nu gör du mig rörd! Tack snälla du för så fina ord.......
    Kanske att jag kunde få lov att "låna" dina bilder lite längre fram när jag ska lägga ut på web-shopen? De var jättefina. Har ju tagit lite bilder själv förstås, men man vet ju aldrig?!
    Igår kväll var vi på en bröllopsmottagning och det var så trevligt. Idag får det bli lite lagomt söndagstempo tror jag. Alltid så gott med söndagar att liksom bara var här och nu och njuta.
    Ja, du min vän - du har verkligen förgyllt min dag ska du veta. Jag är så tacksam att du är min bloggvän.
    Sköt om dig!
    Stor kram Mia

    SvaraRadera
  20. Hallå!
    Grattis till dina awarder!
    Åå så gott det lät med grillning :)
    så fina bilder du visar!
    Pigtittaren är så söt och det gör inget att spegel glaset är slitet.det blir bara charmigare så tycker jag!
    Ha en fin dag!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  21. Heisann!!
    Så nydelige kort...og den bloggen skal jeg kikke innom!!
    En kjempefin piketitter du fant ogs....det er sjarmerende med det gamle glasset i det!!

    Ha en fin søndagskveld Cilla

    SvaraRadera
  22. Gratulerer med awards og nydelig present.Jeg likte også veldig godt monogrammet på piketitteren.Lykke til med trimmen,Cilla.I dag har vi vært en tur på hytta og vasket før sesongen starter.Kjøkkenet skal males etterhvert så det er litt å gjøre,men håper det blir bra.God uke,vennen.Klem

    SvaraRadera
  23. Hej! Jag undrar också vart du hittat de fina monogramet till spegeln. Vad fin spegeln blev och vilka underbara kort du fått. De skulle jag med varit nöjd med. MVH semlan

    SvaraRadera
  24. Kan tro att det smakade bra, längtar så efter premiären och än har den inte infunnit sig, har träffat Mia live, håller med dig, hon är en härlig person och förhoppningsvis så ses vi snart igen framöver, ha en fin vecka som kommer, kram

    SvaraRadera
  25. Det blir som ett gift med bloggandet, men det är ett positivt gift som ger så mkt!
    Tar ju lite tid men det kan det vara värt! Däremot är jag ingen som målar i vitt men trivs i alla fall. Jag ska däremot ta fram målarburken med lindblomsgrön färg till ett sovrumsbord som skall stå i sovrummet i stugan min....
    Sovrum i lindblomsgrönt, dala/rostrött i rummet och blått i kök. Sedan furu kvar från 60-talet. Trivs faktiskt med det! Ska kanske visa någon gång....
    Ha det!
    Carin

    SvaraRadera
  26. Pilatesbollen tyckte jag smälte in perfekt! Kram Kicki

    SvaraRadera
  27. Hej Cilla!

    Åh vilket vackert staffli Mia gjort,,, det trivs säkert bland dina andra fina saker du visar!

    Ha en skön vecka!

    E-K/noll54

    SvaraRadera
  28. O vilka vackra rogivande saker du har på din blogg, jag håller med dig bloggvärlden har öppnat dörren till en helt ny värld, man har fått många nya vänner, nu skall jag ut i solen vi har så vackert väder här i Gästrikland jag hittade en del vårtecken i går då jag gick hälsans stig
    Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  29. Hejsan!
    Vänner är guld värda...det var verkligen fint det du fått. Smart det där med pilatesbollen=). Ha en bra vecka. Kram Clara

    SvaraRadera
  30. Grattis till awarden! Så himla söta kort och söt hållare! Så gulligt av henne att ge till dig och kul att få! Känner igen det där med att tänka en massa...hur blir det OM jag gör si eller så osv...ibland tänker man alldeles fööör mycket! Ha en bra vecka! Kram :)

    SvaraRadera
  31. Vill bara titta in och säga hej och en kram. Har inte glömt av dig men nu är det andra som vill ha min uppmärksamhet som t.ex. pionen, dillen, rosorna och en och annan maskros, dessa tar faktisk all min fritid.
    Ha det bra Cilla!
    Med risk att du blir lite jordig så ger jag dig en stor kram Raina

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!