28 april 2010

Tea for one....

Äntligen har lugnet lagt sej och jag kan njuta av tyyysssstnad o en rykande kopp te. Tänkte mej en alldeles egen mysstund ikväll, har tänt massor av ljus o håller tummarna att lugnet håller i sej.

Kvällen har jag tillbringat på stan med mina tjejer, det var kvällsöppet och vi var inte ensamma där. Tänkte mej en snabb tripp för inköp av skor o kläder till skolavslutningen...Och det gick bra. MEN jag fick en föraning vad som väntar med 2 tjejer i huset.... shopoholicgenen har dom tydligen ärvt... Eller så ligger den i alla kvinnliga gener?! -Mamma, jag har ingenting att ha på mej, blink-blink !!! Undrar vart dom hört den frasen??? Jag är ju inte svårflirtad heller av gullungar i deras ålder. Kan inte ens tacka nej till majblommor även om det blir 10 stycken som ringer på i slutändan:)  Hursomhelst, kände mej som en packåsna när vi åkte hem. INGET var till mej...

 Men jag är inte bitter,  nöjer mej med mitt te istället;)  Skoja bara! Jag har ju fått och köpt så mycket fint till mej själv på sistone att jag är mer än nöjd! Jag går leende runt o känner mej som en bortskämd prinsessa. Har faktiskt fått ett paket idag också från en söt bloggvän, det får ni se sen..... Looovely!
Mitt lilla bakbord använde jag som liten när jag bakade mina kakor i modellera. Har gett det en makeover nu och det fungerar som tebricka, vitt med en liten text på... Den fina teasken köpte jag häromdagen, jaa, när jag råkade komma hem med tunn börs:) Fylld med pyramidtepåsar nu, har en Blue-Fruit-period.......
Är dom inte ljuvliga dom små kronorna?! Den ena en gåva från Carina som har den söta butiken Slottsboden Strömsholm och den andra köpt på Countryhouse . Ett ljus för prinsen o ett för prinsessan:) Romantiskt va?!
Jag ska inte neka till att jag gillar romantiska tilltag:) Tyckte det här var en fin text på en tebricka.... Även om teet är för en, just ikväll iallafall;) Jag tycker att köket är hemmets hjärta och att kärlek är livets krydda så det här blev.... perfekt!
Min favvotekopp! Köpt på Indiska. Jag retar ihjäl mej att jag bara köpte 2 stycken!!! Den ena har gått i kras o jag hittar inga fler:((( Man kanske vill ha tea for two emellanåt!!!
Sist av allt måste jag ju bara få tacka er som skriver dom mest söta, omtänksamma kommentarer!!! Jag blir rörd o varm i hjärtat!! Och idag vill jag särskilt skicka en stoooor kram till er som ger er tid att lämna "anonyma kommentarer" som jag inte ens kan svara på om jag vill! Kraaaam till Kicki o Towe idag!!!

30 kommentarer:

  1. Hej Cilla!!
    Ett sånt litet bakbord har jag oxå kvar!! Vilken mysig idè med en tebricka;o) Visst är det gott med blue fruit, har oxå såna perioder!!

    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Hej Cilla!

    Mysigt du fixat till det ikväll!
    Och tjejerna sssar säkert nöjtda efter shoppingen!

    Ha det så gott!

    E-K/noll54

    SvaraRadera
  3. Temuggen är ljuvlig och passar perfekt tillsammans med ditt målade bakbord med den fina texten..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Hej
    Att man sätter barnen först är väl väldigt kärleksfullt, vad roligt de ska ha haft när de fick köpa kläder och skor.
    Så fina gåvor du fått.
    Snyggt blev det som alltid när du gör något, på det lilla bakbordet, en utmärkt ide att ha det som bricka.
    Ja då får jag önska dig en god te stund, nu när du har sån fin låda att ösa ur.
    Du har en award hos mig.
    Sköt om dig.
    Kram ZAra

    SvaraRadera
  5. Så mysigt du har gjort med Thebrickan, känner igen det där när man bara köper två muggar eller koppar så att man får ångra sig när dom är slut! Att man aldrig lär sig! Fniss....Kan tänka mig att flickorna var nöjda med shoppingen. Min Wilma börjar snart också komma upp i den där åldern...Fniss! Hoppas att du får en bra dag! kramis Therese

    SvaraRadera
  6. Nopp.., jag förstår dig till fullo Cilla.., det går ICKE att säga NEJ till små bedjande ögon som säger att hon inte har ett klädesplagg att ta på sig!!!!!
    Fast man vet att garderoben är mer än full av kläder så vill man ju att dom skall få hänga med i nya modet så gott det går och modet ändrar sig SNABBT så det bli klädinköp ganska så ofta här hemma:)

    Låter som du hade en ljuvlig kväll med din underbara tekopp igår, sådana behöver man!
    Nu skall jag snart väcka min älskade familj och det brukar ta sin tid.., tur man själv är så sablans morgonpigg:)

    Ha en underbar dag Cilla och ta väl hand om dig
    Kram kram
    Marianne

    SvaraRadera
  7. Så fint med den texten på brickan.
    Jag köpte oxå bara två av dom kopparna. Det var inte länge sen jag såg dom, på Indiska här i stan. Dom kanske kan ta hem några till dig, om du frågar i din butik..Visst är dom jättefina!
    Bluefruit..jättegott!
    Ha en bra dag! Kram.

    SvaraRadera
  8. Tebrickan ser jättefin, en sån hade passat bra till oss också ;-)

    Koppen, det ser verkligen jättefint. Jag köper nästan aldrig 2 mugg eller kopp, men däremot tänker jag alltid: onödigt köpa 6 för jag har 6 hemmam mm.. den är så fin, går.. och sen ÅNGRA mig att jag inte har köpt det. Det är det som är typiskt mig. En sån kopp hade jag mer än gärna köpt.. :-)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Godmorgon! Hoppas att du fick din lugna testund. Det är sådant som gör livet! Jag tror att shopoholic går i arv*ler kram semlan

    SvaraRadera
  10. Du pysslar och grejar så fint, snyggt med texten på bakbordet. Och nog är det synd att du bara har en sån kopp, dom är jättefina. Kommer ihåg att jag stått och lurat på dom när dom fanns och köpa. Hade jag haft skulle du ha fått en. Det var en bra shoppingrunda ni tog, inte alltid man hittar det man söker.
    Ha en fin dag vännen
    Vårkram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. Vad du fixar och grejar.Texten på ditt lilla bakbord var ljuvlig.Snygg temugg.Jag köpte oxå bara en och andvänder som kruka.Vilken härlig shoppingtur ni tog.Önskar dej en ärlig dag gulliga du Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  12. Hej Cilla!
    Jag har redan bevis på att shopoholicgenen är nedärvd. Speciellt vår Anna gillar att shoppa.
    Visst är det svårt att motstå att köpa det som de vill ha när de är så underbara.
    Du har ju trots allt hittat en hel del fina saker till dig själv också så vi behöver med andra ord inte tycka synd om dig. Det känns bra.
    Din tekopp är verkligen fin och jag har tittat på dem på Indiska. Jag kan ju alltid kolla om de finns kvar här hos oss.
    Ha en härlig Valborg och ta det lite lugnt!
    Kramar från din bloggvän Maria

    SvaraRadera
  13. Vad bra att du tar dig tid till mysstunder!
    Sånt gör att man mår bra i själen=))
    Vad fint ditt lilla bakbord är.
    Texten blev ju pricken över i:et.

    Det där med shopping...
    Min standardkommentar är just:
    Jag har ingenting att sätta på mig!
    Det där måste vara den kvinnliga genen*skrattar*

    Ha en fin valborg/
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  14. Kan förstå att du njuter av dina stunder, du ordnar det ju så fint omkring dig. Inget till dig, säkert??/Kramen

    SvaraRadera
  15. Jag kan tänka mig att dina tjejer var glada efter shoppingturen, och det är så mysigt att få följa med dem ut på stan.
    Våra tjejer är ju "stora" nu, ena är snart 16 o den anda 19 men jag blir lika glad varje gång de frågar om vi ska åka ut och shoppa tillsammans. Och mina har verkligen ärvt "shopping-genen"!Allra helst den äldsta dottern, men nu har hon mer och mer börjat slinka in på second hand och fyndar udda grejer som han syr om och ändrar.
    Tebrickan blev jättefin! Du är så duktig på att måla texter!
    Tack snälla du för dina rara ord! Ljusstakarna är jättesöta.
    Ha en fin valborg och njut av dagen.
    Kram, Carina

    SvaraRadera
  16. Tänk, att man ska ha så bråttom! Andra ska det förstås vara och givetvis hon, inte han.
    Kramis.

    SvaraRadera
  17. Hej vännen
    Vilken underbar thebricka du fixat till. Jag gillar också Blue Fruit :O)
    Ha en fin Valborg
    KRAM Agneta

    SvaraRadera
  18. Visst är de svåra att motstå de små söta!
    Ska iväg på tisdag med prinsarna... kan bli dyrt ;)

    Så mycket fint du bjuder på!
    Kronorna skulle jag inte tacka nej till!!

    Har en Award till dig om du vill...

    Kram Mimmi

    SvaraRadera
  19. Hej Vännen!
    Om du opererats förstår jag att det inte hjälper med massage:)

    Den där shoppinggenen ja..finns nog hos de flesta kvinnor, hihi;)

    Vilka fina thégrejer du har, synd att en av de söta muggarna gick sönder.

    Ha en fortsatt trevlig dag goaste Cilla!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  20. Vilken ljuvlig bricka/bakbord. Gillar när man vänder om saker till annat än de först var tänkt som. Måste från de orden du lagt på, vart har du hittat de mallarna? Jag är ute efter en liknande stil, men det finns ju en del att välja mellan :)

    //Isabella

    SvaraRadera
  21. Åh så vackra bilder!!!!!
    Och sedan önskar jag dej en Fin Valborsgshelg.....
    Kramis Kathrine

    SvaraRadera
  22. Hej!

    Kläder til skolavslutningen har jag inte ens tänkt på..men det är ju dags!

    Kul att ni hittade mycket fint! Det är ju inte alltid man gör det....


    Kram Mariette

    SvaraRadera
  23. Ja det är en bra fråga om shoppingen sitter i generna eller om vi format dem att bli sådana...dagen har också här tillbringats i affärer och inget till mig....:O) temuggen liksom brickan och teförvaringen är romantiskt söta!! Glad valborg!

    SvaraRadera
  24. En annan har ju inga döttrar men killarna dom kunde oxå när dom växte upp...:0) hoppas dagen varit bra, stakarna väldans rara, ha en skön valborg, KRAM

    SvaraRadera
  25. Nydelig,Cilla.Jeg liker alt du viser.Bakebordet er så søtt.Jeg tror ikke jeg har sett disse hos andre enn svenske bloggere.Er usikker på om vi har disse i Norge.Jenter og shopping av klær er veldig kjent.Ønsker deg en fortsatt fin uke.Klem

    SvaraRadera
  26. Hej vännen!
    Vad roligt att flickorna hittade det dom önskade sig. Så fina bilder du visar igen. Jag gillar lilla telådan. Idag såg jag till min förskräckelse att mina bärgivande grenar till hallonbuschen knäckts av all snö. Första året som jag räknat med riklig skörd. Snyft. Men jag får väl glädjas åt de bär jag får! Kram och godnatt! Kicki

    SvaraRadera
  27. Underbart med shopping och te...det är mina favoritsysselsättningar! ha en mysig Valborg..kram caro!

    SvaraRadera
  28. Så fint och täka sig, jag har tagit i en av kronorna *fniss*. Jo skedarna skall få vara som de är, har inte hjärta att göra nått med dem. Kram

    SvaraRadera
  29. Hej!
    Ibland är det faktiskt ganska så skönt att bara handla till ungarna. jag brukar stolt säga till gubben "och jag köpte faktiskt inget till mig själv" och han brukar stirra frågande.. Säkert!!!?? så fint med ditt söta bakbord och telådan. Synd att du inte hittar en till mugg för de är så fina. Har tittat på dem flera gånger men inte köpt någon tyvärr. Ha en riktigt trevlig helg Kram Aydan

    SvaraRadera
  30. Hej Cilla!
    Jag trodde jag missat något inlägg hos dig men hjälp vad jag verkar varit borta länge...
    Underbart med taggtrådsbollen i allt det ljuva. Rosen har ju också törnen....
    Älskar din "tebricka":) Blev så härlig med texten. Köket är ju verkligen hemmets hjärta! Å´hur kan maten bli så bra...? Jo, allt man gör med kärlek...
    Mysigt med "mammatiden", jag försöker själv vara lite extra med min mamma nu. Vill inte behöva känna att jag inte haft den här mysiga tiden när hon orkar. Hon är inte så pigg, därför blir det oftast att åka och fika på något cafe eller titta på blommor.
    Vill skickar massor av stora varma kramar till dig och jag hoppas du och familjen får en fin valborg.
    Kramar Bibbi

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!