8 januari 2011

Mys och smidande av planer;)

Som små söta tomtar hänger dom röda julgranskulorna i trädet härute. Jag tycker dom piggar upp lite med sin röda färg och den vita luvan på toppen. Så dom får hänga kvar ett tag till:)
Som en piggelininjektion. Det kan verkligen behövas!


Snö och kyla lider vi ingen brist på iallafall, inte den här vintern heller... Men vackert är det onekligen. Och nu märker man att ljuset så sakteliga börjar återvända, idag tittade till och med solen fram en stund. Den är VÄLKOMMEN!


Jag missade tyvärr dagens ljusa timmar och solens strålar, kikade lite på det hela genom fönstret på jobbet. Och väl hemma ikväll så lockade myskläder och värme mer än en kylig prommis i mörkret... Jag verkar aldrig växa ifrån att vara mörkrädd :-s Den som vet hur det "botas" är välkommen med sina tips:)


 När man jobbar hela trettondagshelgen och den vanliga helgen som följer så tycker jag att man förtjänar en stooor rosa tulpanbukett:) Visst är det tur att man kan skämma bort sej själv emellanåt;)

Vet ni mer vad jag ägnar mej åt just nu...?!


 Min gamla jordglob är en ledtråd;)
Den är jag så glad över, jag "hittade" den i gömmorna hos mina föräldrar. Dom hade inte alls något intresse av den. Lycka för mej!
Så vad kan det vara jag pysslar med....? 


Rätt! Jag planerar RESOR! Inte bara en utan några stycken!
Och det gör mej lycklig ända in i själen ska ni veta!!!
Preciiis vad jag behöver...


Det var EN av sakerna som jag kom fram till under min "meditation" häromkvällen, när jag funderade vad jag ville göra av mitt 2011.  Kanske timglasets vita sand hypnotiserade mej... Jag tror det för att en av resorna går iallafall till just vita sandstränder:) Såå looovely!


En storstadstripp blir det också! Som min  kylskåpsmagnet säger: Veni, Vidi, VISA- Jag kom, Jag såg, Jag Shoppade! Det är en sak jag är "ganska" bra på;)
Men ALLRA mest längtar jag efter vila, värme, sol och vita sandstränder...


Nu ska jag ta ett rykande hett fotbad, sätta mej med min laptop i mitt knä och kika runt i Bloglandia en stund. Sen håller jag tummarna att sömnigheten hälsar på mej snart. Jobb imorrn o jag vill vara piggelin då!

Hoppas ni som kikar in har en mysig helg och att en skön söndag väntar:)

25 kommentarer:

  1. Oj vad härligt det låter! Både med fotbad och resa...ler. Ha en bra söndag trots att du skall jobba!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Klart att man ska skämma bort sig med tullisar.Bara så himla underbara.Här är det också massa snö men det har regnat så här har det blivit halt.Vad gott med ett fotbad och resa.Låter som en skön avslutning på denna dagen .Ha en fin dag trots att du skall jobba .Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Åååå, så härligt med resor!! Jag och sambon satte oss ner för ett par dagar sedan och gjorde upp lite planer och mål för 2011. Kändes så rätt att få det på pränt och känna att alla är på samma bana!
    Det vi kommit fram till är att vi ska fixa lägenheten, det var mitt krav om jag skulle bo kvar här, och sambon vill inte flytta (inte för att vi har det så extremt bra här, men för att han inte orkar flytta en gång till... *fniss*) men med lite arbete så kommer det ju kännas som vårt och då kan jag med tänka mig att stanna kvar.
    Sen ska vi ha barnfri-tid varje månad, bara göra något för oss, en helgkryssning, gå på bio eller vad det nu kan vara. Vi har varit extremt dåliga på det och sonen är 4 nu, så det är verkligen dags. Och lite annat, men det kommer bli ett härligt år, det kan jag känna redan!

    Ska bli kul att se var ni "tar vägen" på resorna, fortsättning följer hoppas jag ;)

    Stor kram och du, jag är fortfarande med mörkrädd, så jag har tyvärr inga tips och trix...
    Kraaam!

    SvaraRadera
  4. Vad härligt det låter, och visst ska man ha lite planer och kul att se fram emot! Här blir det också lite resor framöver, sol och värme lockar och likaså en storstad. Ena dottern flyttade till London i höstas och självklart måste jag besöka henne! Vintervilan i butiken just nu gör mig lite mer flexibel, inga fasta tider och då passar jag på! Snö och vinter är inget för mig, längtar efter solen nu! Men som du skriver så märks det att ljuset kommer tillbaka lite mer för varje dag och det är härligt. Självklart är du värd en stooor bukett tulpaner! Ha en fortsatt skön helg.
    Kram, Carina

    SvaraRadera
  5. låter härligt med både fotbad och resa..må så gott/Marie

    SvaraRadera
  6. Åhh så mysigt det låter med resa!
    Och så fint med dom röda kulorna i ditt träd!!!!!
    Ha en fin Söndag!
    Kram kathrine

    SvaraRadera
  7. Härligt med tulpaner=))
    Men ännu mera härligt med resor!!
    Det ska man unna sig.

    Ska iväg i april och längtar förtvivlat...
    Värme, sand och havet, mmmmm

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  8. Det ska jag göra hihi...
    Vart bär det av för dig?
    Kram

    SvaraRadera
  9. En jättestor tulpanbukett var du värd när du jobbat så mycket. Och så härligt Cilla, två resor och se fram emot. Bra med så olika resmål, båda säkert lika roliga.
    Ha en mysig söndag
    Varm kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  10. Hej Cilla!
    Det var jättefint med det röda som lyser upp det vita och lite kalla ljuset utomhus.
    Jag tycker absolut att du är värd en stor bukett med rosa tulpaner när du varit så duktig och arbetat i helgerna.
    Vad härligt det låter med planering av resor till både en vit sandstrand och resa till en storstad. Det är du naturligtvis också värd.
    Ha en fortsatt fin söndag och en bra start på veckan!
    Kram från Maria

    SvaraRadera
  11. Hej Cilla! Det gjorde du rätt i som unnade dig tulpaner...idag ska jag unna mig att åka tiil Tant Elwira med en kompis. Tror inte jag kommer tomhänt därifrån:)

    Härligt att planera resor, blir nyfiken på vart du vill åka, absolut något att se fram imot och längta till!!

    KRAM Helena

    SvaraRadera
  12. Åh va härligt det låter!
    Så fint med rosa tulpaner!

    Ha det bra!

    Mvh Liza

    SvaraRadera
  13. Planera resor är något utav det roligaste som finns.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  14. Goa goa Du! Gissa om du gör mig glad?!
    Åh vad gärna jag skulle vilja resa, men med två mammagrisar får jag nog hålla mig på hemmaplan, hihi...Lycka till med planerandet...snurrar du bara globen och ser vart du hamnar eller, hihi...jo det vore ju nåt!
    Vet du, jag har det naturfärgade paret klart, men måste vänta på det svarta garnet...Om du vill kan du får dom som är klara nu, eller om du vill vänta...det gör du som du vill!

    Önskar dig en fin em och kväll!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  15. Visst är det underbart med tulpaner, älskar dem. De frambringar lite vårkänsla i hela kroppen när de lyser där i vasen på bordet!!

    Åh, visst är det härligt med resor. Vi brukar åka varje år i december, så vi kom hem den 15/12 från Gran Canaria där vi varit i 15 dagar hela familjen. Och nu är jag i planerar tagen igen, då min mor fyller 60 år i maj och då bär det nog av till Turkiet för mor och dotter.
    Jag vill dock göra min vanliga resa med familjen i december men den har jag inte riktigt bestämt ännu vart det bär av! Men det är så roligt att planera och väntan när man bokat resan, det är något speciellt, tycker jag!
    Ha de så bra!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  16. Ååå vad härligt det låter med planer på resor..sol och värme behövs verkligen nu! Och ibland ¨kan bara planerna gör stor nytta!

    Visst är du väl värd tulpanbuketten!!

    Ha en fin söndagskväll!! Kram Sanne

    SvaraRadera
  17. Så härligt med resorna du planerar! Inte helt fel med sol och vita stränder! Du, jag gör dig nog sällskap! :-) Tack för den värmande kommentaren hos mig. Ha det gott!
    Kram Anki

    SvaraRadera
  18. Åh mysigt med resor,vart bär det av? ;) Puss

    SvaraRadera
  19. Härligt att planera resor :-)

    Hoppas du har haft en fin dag även om du jobbat..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  20. Du är värd ett stort fång med tulpaner och förtod att jag hade rätt, det finns en poetisk ådra och så född på Ferdinanddagen då..kan ju inte bli något annat, resor låter inte helt fel, om 5 veckor far jag ned till varma Spanien, något att se fram emot, ha det gott kramen

    SvaraRadera
  21. Härligt att planera resor...man längtar ju helt klart till lite sol och värme den här årstiden. Vi ska nog också ut och resa till hösten, min mamma fyller jämnt, så vi har pratat om en tripp.

    Du är helt klart värd en tulpanbukett=).

    Lycka till på jobbet, kram!

    SvaraRadera
  22. Man måste få skämma bort sig själv ibland!!

    Ler lite åt ditt jordglobsfynd, det var den enda sak jag och min syster båda ville ha när vi delade upp sakerna från vårt föräldrahem. Hon vann dock :).

    Här planeras det också en resa under 2011 ja ända till 2012 är det tänkt....

    Kram Cia

    SvaraRadera
  23. Hej Cilla.
    Är det ditt hus från framsidan. Woooow vilket fint hus du bor i och en sån underbar plats du bor på.
    Men visst har du så rätt, så rätt, att om........... man kan, och har, möjlighet, så ska man resa och njuta av andra platser och av avkoppling och livet, du har såååååååååååååå mycket rätt.
    Lycka till med dina val, dina resmål.
    Men så otroligt många vackra bilder du visar på, din blogg, jag gillar också det där om att leva var stund, men vet att det är inte lätt, de stunder de går så är det verkligen värdetid.
    Det händer mig oftast i naturen, och ja som du säger doften av en ros.............mmmmmmmmm.
    Ja som du ser så längtas det efter blommor.
    Dina blomsterarrangemang är jättefina, som maken fått.
    Hälsa och gratulera honom.
    Ta hand om dig.
    Kram Zara

    SvaraRadera
  24. Hallå söta!
    Underbart att sitta och planera resor:-)
    Själv har jag ju en dröm om italien.....
    Men det torde knappast bli under detta året heller, så jag har kvar min dröm.
    Tycker de röda bollarna i trädet var helt underbart! Tror jag ska prova nästa år. Så glad man blev av dem:-)
    Ha det gott och fortsätt drömma och njut!
    Kramar Bibbi

    SvaraRadera
  25. Jag har också kvar mina kulor i trädet ute annars har de som är inne åkt undan.
    Nu känns det som vår ute det töar och blåser.
    En sån gammal glob har vi också jag älskar den men Vi planerar inga långa resor mer än att Vi kanske åker till Tanådalen i Februari med Husbilen om allt är Ok med väder och väglag.

    Ha det gott!
    Kram!

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!