16 januari 2011

Trött-dag...

Min enda lediga dag idag på länge i ett hektiskt 6-veckorsschema.
Jag hade massor av planer för dagen... men så råkade gårdagskvällen bli lite fööör trevlig..:)
Tanken var en lugn myskväll med en väninna... men så blev det invasion av sällskapssjuka vänner här och jag tror dörren låstes kl.3.... Gäsp!!! Men trevligt var det:)
Riktigt sen frukost alltså... sovmorgon...och sen uteblev liksom den där energin idag;)  

Gulligt frukostsällskap saknas aldrig här iallafall:)
Vad glad man blir av fågeltrafiken utanför fönstret!
Härligt knubbiga talgoxar som frossar solrosfrön och nötter med glupande aptit!
Med tanke på gårdagens kyla, närmare -30 grader(!!!) så behöver dom allt fett dom kan få.
Tack och lov var kylan över efter en dag, nu visar den mer rimliga -6 grader:)


Att skriva, det gillar jag. Jag tror nästan att jag föddes med penna och pensel i handen... Jag förbrukar anteckningsböcker på löpande band. Dom ligger lite överallt, i väskan, på jobbet, i sängbordet, i skrivbordet...osv. Idéer kommer ju när dom har lust så jag måste vara beredd att skriva ner dom - minnet är inte alltid att lita på;) Vackra texter, minnen, tankar, idéer, recept på mat och bakverk... det finns alltid något att skriva i dom. Kanske mitt livs historia så småningom...vem vet;) Nej då, det tror jag att jag skippar.
Iallafall så har jag nu laddat med "lite" nya skrivböcker igen... Dom kommer allihopa från den fina nätbutiken C'est La Vie Home .


En av dom få saker jag uträttat idag är att klottra slingor av murgröna på dom här jalusidörrarna. Jag hittade ett större gäng såna dörrar och har målat ett par av dom än sålänge. Dom här står i bloggrummet, döljer fula bredbandsdosor på väggen bakom. Att behöva se elprylar, sladdar och sånt, det är jag lite allergisk mot;) Trist att alla tekniska prylar oftast är så fula. Så jag gömmer gärna undan det som går:)


Man kan tycka att jag borde göra natt nu... efter en trött dag. Men så är jag konstruerad som nattuggla och det är precis nu som mina korpgluggar blir som mest vakna:) Så en sväng i bloggarnas värld får det bli. Hoppas på inspiration!!!
Måndag snart... Ha en fin vecka!

13 kommentarer:

  1. Hej lilla nattuggla
    Vilka underbara anteckningsböcker. Vad några du har köpt :0)
    Du gjorde rätt i att vara uppe och mysa. Man har bara ett liv är mitt motto och man måste inte alltid vara en " bror duktig" och tänka på morgondagen
    Sov sött

    SvaraRadera
  2. Hej där i sena kvällen! Vi är som guldhamstern går i gång på natten....eller var det något annat djur..??
    Jag sitter också här och tittar omkring men kudden väntar!
    Ha en bra vecka önskar jag dig!
    Carin

    SvaraRadera
  3. God kväll Cilla :)
    vackert vackert!!
    Och inte kan det vara så att kvällen blev lite för blöter kanske *fniss*
    Jag längtar till våren då jag och väninnorna kan sitta ute och sippa på ett glas....eller 2, 3 *ler*

    Ha det gott och natt kram från mig!

    SvaraRadera
  4. Snyggt att gömma allt de elektriska bakom så vackra dörrar! Hatar verkligen sladdar och allt sånt, blä. Kul med lite nattugglande med vänner fram på småtimmarna. Så underbart söt bild du har fångat på talgoxen. Vi matar också fåglar och så även rådjuren lite längre in i skogen. De behöver mycket mat nu när det är så kallt.
    Ha de gott!
    Kram
    /Sara

    SvaraRadera
  5. Vad mysigt med lite besök.Härligt med lite nattugglor till vänner.Vad snyggt du har fixat till det så inte sladdarna syns.Önskar dej en fin måndag.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  6. Ja men att umgås med sina vänner tycker jag går före allt annat! Man skall vara rädd om och vårda dem... Jag skriver också mycket, tror dessutom det är ett bra sätt att rensa ut. Jättefina jalusidörrar du målar.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  7. Här är en till nattuggla.. Bästa tiden att tänka på ;-)

    Ha nu en fin em/kväll..

    Kram Mia

    SvaraRadera
  8. Vilka fina anteckningsböcker. Det är väl så att man kommer på de flesta bra idéer på kvällen eller mitt i natten och så tänker man att man ska komma ihåg det på morgonen när man vaknar men inte då är det som bortblåst.
    Jag är likadan, tycker inte alls det är snyggt med sladdar och dosor, vill helst gömma det så mycket som möjligt.
    Önskar dig en fortsatt trevlig vecka!
    Kramizar Tina

    SvaraRadera
  9. SÅ kan det bli ibland, att det blir sent hihih. Ni har haft en trevlig kväll i alla fall. Söta skrivböcker. Man kanske ska kika in i butiken och se vad dom har. Hoppas du får en fin kväll KRAM

    SvaraRadera
  10. Ja det märks ju att du är född med pennan i hand ;) dina blogginlägg har ju också alltid så fina texter!! Roligt med vän-samling till småtimmarna...men jo energin följande dag kan man nog då glömma ;)

    SvaraRadera
  11. Låter som en riktigt trevlig lördagkväll/natt i alla fall:-)
    Vilka söta skrivböcker! Har själv nippran på fina anteckningsböcker. Brukar dekorera själv ibland, det vore något för dig. Du är ju så vansinnigt duktig på dekoration.
    Kul ide med sparburken. Själv lägger jag alla tior på lotter just nu;-P Men jag borde allt prova din metod inför semestern...
    Ha det gott!
    Kramar

    SvaraRadera
  12. Åtminstone hade ni skoj! :)

    Söta anteckningsböcker. Här har du en till som älskar små böcker och häften...

    SvaraRadera
  13. Hej Vännen!!!!
    Ja ibland kan det bli sent fast det inte är meningen!!!! Trevligt!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!