1 januari 2012

Gott Nytt År! Och välkommen 2012!

Samma sak varje år... Tiden fram till jul rusar fram! Och såklart var detta året inget undantag... Svisch bara så kom julen och svisch bara så var den förbi... Ooops...jag hann då knappt med!!!
Meeen, trots det...den var riktigt FIIIN julen...i år oxå!!!

Dagarna innan jul fick jag efterlängtat å mysigt besök :-)
Dom här söta änglarna blev kvar då dom åkte hem... TACK snälla Ingela å Fia för dom sötisarna!....blev mina favvosar direkt (precis som ni) med sina gulliga pussmunnar :-)

Jobbarjul för min del i år...men blev ändå tid för myyys med familjen.... å en å annan skinkmacka hann jag oxå med ;-) Hmm...lite fööör många kanske :-/ Fast lät iallafall bli skinkan från min gosiga Maileg-gris ;-)


Massor av tända ljus är ett måste för julen.... Faktiskt nog det viktigaste för julstämningen tycker jag!
Inget ont om Solstickan nu....men liiite less blir man på den figuren...så mina tändsticksaskar får alltid en makeover med ett, i mitt tycke, finare motiv :-) Och samma som med ljusen... det förbrukas en hel del av den varan den här tiden av året:-)

Några änglar har som sagt passerat mitt liv i det sista... Den söta trådängeln kom till mej i ett paket, tillsammans med ett hjärta..."TACK för att du finns" Gissa om det värmer... :-) NUU vet jag vem den ängeln är.... Så TACK själv Maria för att DU finns! DU är en ängel du!

Meeen.... ett annat paket som låg i min brevlåda...där vet jag inte vilken ängel som är avsändare... En vit, vackert vävd disktrasa i mjuuuukaste bomull... och den enda "ledtråden" jag har är etiketten som säger "especially made for you by Santa"....  
Jag VET ju att Tomten finns förvisso... ;-) men trooor ju att avsändaren är nån annan än Santa himself ;-) Såå... OM den som skickat den kikar in här så får DU nu 1000 TACK av mej!!! Jag blev både rörd och glad! Och...jag vill gärna veta vem du är... ;-) Tillhör de nyfiknas skara :-)))

Julhelgen var visserligen jobbhelg...men Nyårshelgen var leeeedighet!
Wooow...vilken härlig nyårsafton det blev!!! 14 underbara, fina, älskade, glada, vackra, små och stora människor runt bordet gjorde kvällen till ett PERFEKT avslut på 2011....OCH en UNDERBAR start på 2012....
God mat och dryck... Surr å skratt... Skön musik... Dans... Musiktävlingar... Badtunnebad...Bubbel i glasen till 12-slaget...osv....

...OCH ett maaagiskt vackert fyrverkeri som räckte lääääänge....!!! 
"Mange ger dej allt du vill ha.... Mange bjuder"
Och deeeeet Mange, det tackar vi för!!!! ;-))))
Sååååå VACKERT!!!
Vita krispiga tulpaner i gelékristallkulor fick vara dekor i min nyårsvinterdukning...
DÅ som isigt tema... IDAG som löfte om VÅÅÅÅR...
För...nu tycker jag ändå att julen är över... och med det så får VÅREN komma preciiiis när den vill för mej!!!
Loooovar att hälsa den hjärtligt välkommen när den kommer!!!
Tills dess....så frossar jag från NU i tulpaner...LYX i vardagen!!!

Jag lämnar inga nyårsLÖFTEN...Såna ger bara dåligt samvete då dom inte hålls...det gör ingen lycklig! Däremot har jag nyårsMÅL... några som jag håller för mej själv då... men ett mål är att hitta liiite mer tid till bloggande igen...För det är ju sååå kul!!! Och kul är ju viktigt...eller hur!!!

Önskar till DEJ som läser detta Ett GOTT NYTT ÅR 2012!!!
Jaaag tror det blir det bästa året året...nånsin ;-)))

22 kommentarer:

  1. Ett riktigt Gott Nytt År till dej Cilla!
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder...=)

    Önskar dig ett Gott Nytt 2012...<3

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  3. Ha en fin fortsättning på det nya året!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  4. God fortsättning!!
    Vilken underbar jul och nyårshelg du haft!!
    Underbart med överraskningar..som man inte vet vart dom kommer ifrån! Ja du..nu hoppas vi på ett fantastiskt 2012!!!
    För övrigt härliga bilder!!
    Önskar dej en fortsatt mysig dag!
    Kram Annika

    SvaraRadera
  5. Ja att ha lite kul är viktigt och jag ser fram emot att läsa din blogg á la 2012..

    God fortsättning...

    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Roligt med överraskningsgåvor från oväntade håll! Gott nytt år 2012!!

    SvaraRadera
  7. God Fortsättning till Dig! Ja, vi hoppas på ett bra nytt år! Härliga änglar, gillar!
    Du har verkligen fångat Din text med fina bilder!
    Carin

    SvaraRadera
  8. God fortsättning på nya året. Hoppas vi får ett bra år med många trevliga händelser. Jag har inte haft så mycket tid över och så har jag haft datastrul, men nu så.
    Ha det gott.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  9. Hej hjärtat..Så mycket fint du fått men det är såå välförtjänt och lite spännande eller hur. Tänk så många goa de finns därute. Man blir så rörd. Vilka vackra bilder du har, underbart. Önskar dig en fin vecka och en god fortsättning på det nya året..

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  10. Så mycket fint:-)
    Vill bara titta in och önska dig ett underbart 2012 med massor av roliga upplevelser.

    Stor varm kram

    SvaraRadera
  11. Så fint vännen och god fortsättning. Är allt bra?
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  12. Riktigt god fortsättning på nya året!!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  13. Hej Cilla! Det jag ser vackra bilder ... Jag älskar också ljus och det är sant att skapa en ännu mer jul. Då, med den öppna spisen tänds och dekorationer på trädet är ännu vackrare. I morgon firar vi trettondagen i Italien. Är detsamma från dig? Varje gång jag ser ditt landskap, bilder av era hem och era ansikten så vackert och soligt, får jag upphetsad. Jag saknar verkligen Sverige! Jag ser fram emot ännu en semester i Sverige och jag skulle älska att träffa dig. Nu kan du SASL, jag skickar dig en kyss och en kram och önskar att 2012 ger dig mycket lugn och hälsa. Kiki ♥

    SvaraRadera
  14. Önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året!

    Kikar in så här mitt i natten för att tala om att du har något att hämta hos mig=)

    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  15. Tack för din blogg. Du har ett sätt att skriva på som känns så varmt, du känns så godhjärtad. Världen behöver sådana som dig. Har ett citat som jag tycker passar in på dig: "This world is a better place because of you"

    Har tittat in några gånger förr, och jag ville tala om vad jag tänker när jag läser dig.

    Är inte så duktig på att kommentera, ska försöka att bli bättre.

    Ha det så gott, kramar från Lena

    SvaraRadera
  16. Vil bara säga Hej till söööötaste adepten ever....;)

    SvaraRadera
  17. Såna söta kommentarer man får...trots bloggfrånvaro... :-) Värmer ju riktigt gott i hjärtat :-) Till dej "anonyma Lena"...såå gulliga ord!!! Tror nog du bidrar stort till en bättre värld oxå :-) Tack snälla fina du för dina ord!!! Du anar inte hur mycket dom värmer!!
    Till min fina mentor sen... lätt att vara "söt" adept till en mentor som du...1000 TACK för att du lagt så mycket tid å energi på mej...Du e nått alldeles xtra du :-)

    SvaraRadera
  18. Tack så mycket för igår, hade riktigt trevligt. Ser fram emot våra kommande tjejmiddagar ;-)och WF utmaningar... Kram vännen
    //Lindaisy

    SvaraRadera
  19. Hej söta Cilla,
    Tack för ditt fina mail via Facebook. Jag är ju aldrig där nästan så kan du skicka din mailadress igen till mig så jag kan svara. Är så stressad så jag hinner inte ens leta :O)
    Sköt om dig
    Kramisar Agneta

    SvaraRadera
  20. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
    Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
    Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
    Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

    SvaraRadera
  21. Your blog is very impressive….

    SvaraRadera
  22. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!