21 mars 2009

Mera hall.....

Här kliver ni in när ni vill besöka oss!

I första delen av hallen har vi pärlspont i en ljust beige ton. Det kanske är svårt att se på bilden men jag undrar om det vore finare med rent vitt även där.... Jag kan bara inte bestämma mej. (Jag har precis samma problem i köket där vi också har väggar av pärlspont i samma färg. Men det visar jag en annan dag.)
Snälla ni, tyck till om mitt till synes lilla problem som faktiskt känns ganska stort!

Jag bara ÄLSKAR dom här gardinerna! Såå söta med spetsen och det vackra monogrammet!


Dom har jag köpt på favoritbutiken nr.1. Spets och ting här i stan. Det är en underbar butik med en fantastisk personal som kan ge tips, inspiration och råd om ALLT!


Passar dessutom fint ihop med mina engelska pelargoner som jag precis köpt hem. Eller hur?!
Jag längtar såå efter mårbackapelargonerna nu, det är en av mina favoriter.

Pallen är ett auktionsfynd för ett par ynka tior. Den var brun o klädd i ett grällt tyg som kan få vem som helst att rysa, ingen ville ha den- utom jag som såg den med "vitblicken". O jag tycker den blev söt efter lite piff.


Nu undrar jag om jag ska texta något fint på kanten o isåfall vad??? Tips mottages tacksamt!Dom nötta skridskorna fick jag i present av min chef! Hon hade tänkt skicka dom på tippen o såg ut som ett stort ? när jag sa att jag gärna ville ha dom. Stackars fattiga människa som inte har råd att köpa ordentliga skridskor! Nejdå, jag förklarade att dom skulle bli prydnad fast hon såg inte ut att bli klokare av det beskedet. Hihi. Tur att smaken är olika!
1 kommentar:

  1. Tack goa söta du för din kommentar och för att du länkat mig!Varmt välkommen till bloggvärlden! Mailar dig när klockan kommit in så att du kan gå in och göra din beställning,Kram Susanne

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!