22 mars 2009

Vilka spiror man har!Jaa, på bordet alltså. Mina kanske inte är fullt så välsvarvade.... Hihi.Skrivbordet fyndade vi på Blocket för någon månad sen o så åkte vitfärgen o sandpapperet fram och voila´: ett skabbigt bord redo för tippen har blivit ett shabbigt bord att älska.Jag tycker att benen är så vackra!


Här är en bild från vårt lilla kontor. Här sitter jag när jag tittar in i alla härliga blogghem o drömmer mej bort. Och numera även bloggar själv.Jag har nog lite mani på hus, äger ganska många måste jag erkänna. Dom här vita söta husen köpte jag av Maud med den fina bloggen Gårdsromantik Havsviken.

Hon har dessutom just öppnat den mest underbara nätbutik! Titta in på Gårdsromantik.

Där lyckades jag ÄNTLIGEN hitta det rostiga &. Jag har letat i månader....En skön söndagskväll önskar jag er alla!1 kommentar:

  1. Så fint skrivbordet blev !! Tycker även pallen som du målat vit , blev kanonfin ! Tack för fina ord på min blogg ! Lycka till i tävlingen ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in hos mej och tar dej tid att lämna ett spår efter dej! Du är välkommen tillbaka in till min värld!!!